مواد لازم و آموزش سوپ جو پرک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ جو پرک
سوپ جو پرک یک نوع سوپ خوشمزه و ساده است که در اکثر رستورانها به عنوان پیش غذا سرو میشود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله سوپ جو پرک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جو پرک | ۱ پیمانه |
سینه مرغ | ½ سینه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
سبزی سوپی | ۴ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش سوپ جو پرک
مرحله اول
برای درست کردن سوپ جو پرک خوشمزه، اول جو پرک را خوب میشوییم. سپس پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و پیاز را با کمی روغن مایع داخل قابلمه میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را حسابی تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم به قابلمه اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا پیاز و ادویهها با هم خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا سینه مرغ و جو پرک را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس ۵ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم آب جوش بیاید. بعد از آن، کفهای روی آب را با قاشق برمیداریم و دور میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، حرارت را کم کرده و میگذاریم مرغ بپزد. بعد از نیمپز شدن مرغ، هویج را پوست کنده و با رنده متوسط رنده میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. بعد از پختن مرغ، آن را از قابلمه خارج میکنیم.
مرحله پنجم
حالا گوشت مرغ را به شکل ریشریش خرد کرده و دوباره به قابلمه برمیگردانیم. سپس رب گوجهفرنگی را در یک تابه کوچک با کمی روغن تفت میدهیم تا خوب سرخ شود و بعد به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، میگذاریم سوپ به قوام بیفتد. سپس سبزی سوپی را ریز خرد کرده و به همراه زرشک، نمک و آب لیمو ترش به قابلمه میزنیم. در نهایت، بعد از اینکه سوپ جا افتاد، آن را در ظرف دلخواه سرو میکنیم.