مواد لازم

مواد لازم و آموزش سیب زمینی با سس خامه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی با سس خامه

سیب زمینی پخته همیشه مورد توجه افراد بوده و محبوبیت زیادی دارد. سیب زمینی با سس خامه یک میان‌وعده یا پیش‌غذای خوشمزه است که با خامه و پنیر پارمزان درست می‌شود. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و اصلی‌ترین ماده‌اش سیب زمینی پخته است. سیب زمینی به همراه خامه، شیر و پنیر نه فقط خوشمزه است بلکه سرشار از کلسیم نیز می‌باشد و برای سلامتی مفید است. این خوراک را می‌توان به تنهایی یا با نان و ریحان سرو کرد. برای یادگیری طرز تهیه سیب زمینی با سس خامه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای سیب زمینی با سس خامه
سیب زمینی ۳ الی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زردچوبه و پودر کاری به مقدار لازم
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذا خوری
خامه ۱۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی با سس خامه

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و داخل یک قابلمه قرار دهید. سپس روی آنها آب ریخته و قابلمه را روی شعله زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، شعله را کم کنید و اجازه دهید سیب زمینی‌ها به مدت نیم ساعت بپزند.

مرحله دوم

سیب زمینی‌ها باید خیلی زیاد نپزند. بعد از پخت، آنها را آبکش کنید و بعد از خنک شدن، پوست آنها را جدا کنید. حال سیب زمینی‌ها را خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز را هم بشویید و پوست بکنید. سپس پیاز را رنده کرده و تابه‌ای با روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

مرحله سوم طرز تهیه سیب زمینی با سس خامه

پیازهای رنده شده را در تابه سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. زردچوبه یا پودر کاری را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و عطر خوبی بیرون بیاید.

مرحله چهارم

سپس کره را به مخلوط اضافه کرده و هنگامی که ذوب شد، آرد را هم بیفزایید و تفت دهید تا خامی آرد از بین برود. بعد از آن، خامه‌ای که با شیر رقیق کرده‌اید را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید.

مرحله پنجم

سیب زمینی‌های پخته و خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. سپس پنیر، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید کمی ریحان کنار آن بگذارید و تزئین کنید و سرو نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا