مواد لازم و آموزش سیب زمینی تنوری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سیب زمینی تنوری
سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای خوشمزه و سالم است که در تمام دنیا محبوبیت زیادی دارد. یکی از دلایلی که امروزه انواع مختلفی از این پیش غذا درست میشود این است که به نسبت خوراکیهای سرخکرده، سالمتر است. میتوان سیب زمینی تنوری را با سسها و پنیرهای مختلف سرو کرد. برای یادگیری روش درست کردن این خوراکی خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد درشت |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور پخت سیب زمینی تنوری
پوست کندن سیبزمینیها
ابتدا پوست سیبزمینیها را میگیریم و آنها را به صورت خلالهای بزرگ برش میزنیم. اندازه خلالها بستگی به سلیقه شما دارد، اما اگر میخواهید سیبزمینی تنوری زیباتری داشته باشید، خلالهای بزرگ بهتر است.
نیم پز کردن سیب زمینی ها
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید. سپس یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم. بعد سیبزمینیهای خلال شده را داخل آب جوش میریزیم و حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا نیمپز شوند.
شستشو با آب سرد
بعد از ۱۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و سیب زمینیها را با آب سرد میشوییم و داخل آبکش میگذاریم تا آب اضافیشان برود. همچنین میتوانیم با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنیم.
افزودن روغن مایع
پس از خشک کردن سیبزمینیها، آنها را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و روغن مایع را به آن اضافه کرده و با دست هم میزنیم تا همه قسمتهای سیبزمینیها به روغن آغشته شوند.
اضافه کردن ادویه
در این مرحله، همه ادویهها را مخلوط کرده و روی سیبزمینیها میریزیم و دوباره با دست هم میزنیم تا تمام سیبزمینیها طعمدار شوند. حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
قرار دادن در فر
وقتی فر گرم شد، سیبزمینیها را به مدت حدود ۳۰ دقیقه در آن قرار میدهیم تا طلایی و برشته شوند. سپس سیبزمینیها را از فر خارج کرده و پنیر را روی آنها میریزیم و ۵ دقیقه دیگر در فر میگذاریم تا پنیر ذوب شود.