مواد لازم و آموزش سیب زمینی پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سیب زمینی پنیری
سیب زمینی پنیری یکی از پیش غذاهای محبوب است که معمولاً در کنار غذاهای فست فودی سرو میشود. برای یادگیری این دستور آشپزی، با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور پخت سیب زمینی پنیری
آماده سیب زمینی
برای درست کردن سیب زمینی پنیری رستورانی، ابتدا سیب زمینیها را پوست میگیریم. سپس آنها را به صورت خلالی و درشت برش میزنیم و در یک قابلمه با ۲ لیوان آب به مدت ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا کمی نرم شوند.
قرار دادن سیب زمینی ها آب یخ
بعد از ۴۵ دقیقه، سیب زمینیها را آبکش میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه در آب یخ میگذاریم تا نشاسته اضافه آنها خارج شود. سپس سیب زمینیها را روی یک پارچه تمیز میگذاریم تا خشک شوند.
سرخ کردن
حالا یک تابه مناسب روی شعله قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزیم. سپس سیب زمینیها را سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن، آنها را روی دستمال حولهای یا توری فلزی میگذاریم تا روغن اضافیشان بیرون برود.
افزودن ادویه
میتوانیم به جای سرخ کردن، سیب زمینیها را در فر قرار دهیم. سپس سیب زمینیها را در یک ظرف میچینیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها میپاشیم.
اضافه کردن پنیر
سپس پنیر را روی سیب زمینیها میریزیم و به سلیقه خود مقداری قارچ، ذرت و … روی پنیر قرار میدهیم. این ترکیب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم تا پنیر کامل ذوب شود.
سرو
حدود ۲۰ دقیقه کافی است تا پنیر آب شود. در آخر چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی پنیر طلایی شود. سپس ظرف را از فر خارج کرده و آویشن را روی سیب زمینی پنیری میریزیم و آن را با سس دلخواه سرو میکنیم.
نکات پخت سیب زمینی پنیری
سیب زمینی پنیری بشقاب داغ
اگر میخواهید سیب زمینی پنیری را به شیوه رستورانی و به شکل بشقاب داغ تهیه کنید، میتوانید به سلیقه خود کمی سبزیجات و ژامبون به مواد اضافه کنید. با این روش، سیب زمینی پنیری شما کمی شبیه پیتزا سیب زمینی خواهد شد.