مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی بادمجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شامی بادمجان کبابی

شامی بادمجان کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و راحت ایرانی است که می‌توان با روش‌های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده کامل و مرحله به مرحله آموزش این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
بادمجان ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه بزرگ
تخم مرغ ۱ عدد کوچک
جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری سرپر
آرد نخودچی ۱ قاشق سوپخوری سرپر
نمک، فلفل سیاه و روغن مایه به مقدار کافی
زنجبیل، پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش شامی بادمجان کبابی

مرحله اول

برای درست کردن شامی بادمجان کبابی خوشمزه، اولین کار این است که بادمجان و گوجه فرنگی را شسته و سپس روی حرارت گاز یا زغال کبابی کنیم. بعد از کباب شدن، آنها را از روی حرارت برداشته و پوست آن‌ها را به آرامی جدا می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا قسمت آبکی گوجه فرنگی را جدا می‌کنیم تا مایه شامی شل نشود. سپس بادمجان و گوجه فرنگی را به خوبی خرد کرده و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه، سیب زمینی و پیاز را به صورت ریز رنده می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز و سیب زمینی رنده شده را از یک صافی می‌گذرانیم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود، سپس به…

“““html

همراه تخم مرغ و آرد نخودچی به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سیر را به صورت ریز رنده کرده و به همراه مقداری نمک به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری زنجبیل، پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم مایه شامی به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت متوسط رو به پایین قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه از مایه شامی به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست به صورت بیضی فرم می دهیم، سپس درون تابه قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا به همین ترتیب شامی ها را فرم داده و دو طرفشان را به خوبی سرخ می کنیم. زمانی که شامی ها کاملا سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و در نهایت سرو می کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا