مواد لازم

مواد لازم و آموزش شامی نخودچی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شامی نخودچی

شامی نخودچی یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب مهمانی‌ها در ایران است و روش های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. این شامی خوشمزه به دلیل استفاده زیاد از آرد نخودچی، به این نام معروف شده است. شامی نخودچی باید با سس مخصوص سرو شود؛ به ویژه سس گوجه‌فرنگی که به نرم شدن شامی کمک می‌کند و تجربه بهتری از طعم آن ایجاد می‌کند. برای یادگیری طرز تهیه این شامی، همراه ما باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل شیرین ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شامی نخودچی

مرحله اول

برای تهیه شامی نخودچی، اول گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه در یک کاسه بزرگ بریزید و با دست خوب ورز دهید تا کاملاً یکدست و چسبناک شود. این کار حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم

حال پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را با فشار بگیرید. سپس پیاز رنده شده، آرد نخودچی، سرکه و تخم‌مرغ را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.

مرحله سوم

زمانی که مایه شامی به خوبی مخلوط شد، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه استراحت کند. در این زمان، گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید تا آماده سس شوند.

مرحله چهارم

گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را در یک تابه مناسب تفت دهید. سپس کمی روغن به تابه اضافه کنید و همراه با رب گوجه‌فرنگی و رب فلفل شیرین هم بزنید تا سس به خوبی پخته و جا بیفتد.

مرحله پنجم

مایه شامی را از یخچال خارج کرده و یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، با دست به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی بردارید و شکل دهید.

مرحله ششم

شامی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را به آرامی داخل تابه سس گوجه‌فرنگی بگذارید تا طعم سس به شامی‌ها برسد. در نهایت، شامی‌ها را همراه با نان یا برنج سرو کنید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا