مواد لازم و آموزش شامی کباب با رب انار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش شامی کباب با رب انار
شامی کباب با رب انار یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. این غذا در شمال ایران محبوبیت زیادی دارد و طعم بسیار لذیذی دارد. شامی کباب معمولی را میتوان با سسی از رب انار سرو کرد. اگر از طعمهای ترش و ملس خوشتان میآید، این غذا را حتماً درست کنید؛ چون طعم عالی دارد. اگر طرفدار طعمهای ترش نیستید، میتوانید از رب انار شیرین و مقداری پوره گوجهفرنگی برای سس شامی کباب استفاده کنید. برای یادگیری دقیقتر این روش تهیه غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیب زمینی | 3 عدد متوسط |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
مغز گردو (اختیاری) | 100 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت شامی کباب با رب انار
مرحله اول
برای درست کردن شامی کباب خوشمزه با رب انار، ابتدا یکی از پیازها و یکی از سیبزمینیها را پوست میکنیم. سپس آنها را با رنده ریز رنده میکنیم. بعد از آن، آب اضافی پیاز و سیبزمینی را به خوبی میفشاریم تا کاملاً خارج شود.
مرحله دوم
حال گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و سیبزمینی رنده شده در یک کاسه مناسب میگذاریم. سپس پاپریکا و مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به این کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، با دست مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. سپس مایه شامی کباب را با دست ورز میدهیم و این کار را برای 5 تا 10 دقیقه ادامه میدهیم تا مواد کاملاً منسجم و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حال روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مایه استراحت کند. بعد از این مدت، مایه شامی کباب را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. بعد از گرم شدن روغن، به اندازه یک نارنگی از مایه شامی کباب برمیداریم و با دست به شکل گرد در میآوریم.
“`html
مرحله ششم
الان شامیها را به آرامی داخل روغن میگذاریم تا سرخ شوند. وقتی یک سمت شامیها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم خوب سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
برای درست کردن سس شامی کباب، در همان تابهای که شامیها را سرخ کردیم، کمی روغن اضافه میکنیم. سپس پیاز باقیمانده را به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کرده و به تابه میافزاییم.
مرحله هشتم
در این مرحله پیاز را تفت میدهیم تا کمی نرم شود، بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا پیازها به خوبی ترکیب شوند. پس از آن، گردوی آسیاب شده، رب گوجهفرنگی و رب انار را به تابه میافزاییم.
مرحله نهم
حالا چند دقیقه دیگر مواد را تفت میدهیم تا رنگ رب گوجهفرنگی تغییر کند و گردو هم کمی تفت بخورد. سپس یک فنجان آب به تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم. اجازه میدهیم آب سس کم شود.
مرحله دهم
در این مرحله، شامی کبابهای سرخشده را داخل سس میچینیم و اجازه میدهیم سس به طور کامل غلیظ شده و به خوبی به شامی کبابها نفوذ کند. سپس شامی کبابها را با برنج یا نان سرو میکنیم.
مرحله یازدهم
سیبزمینیهای باقیمانده را پوست کنده و به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس آنها را با آب سرد میشوییم. بعد از آن، سیبزمینیها را خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم و در کنار شامیها سرو مینماییم.