مواد لازم

مواد لازم و آموزش شاهی پنیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شاهی پنیر

شاهی پنیر یکی از غذاهای معروف و خوشمزه هندی است که با استفاده از پنیر فتا خرد شده، گوجه‌فرنگی، ادویه‌های معطر و خامه درست می‌شود. این غذا با طعم غنی و بافت نرم، یک تجربه عالی از آشپزی هندی را برای دوست‌داران غذاهای گیاهی فراهم می‌کند.

برای تهیه شاهی پنیر به روش خانگی، ابتدا پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرند. سپس ادویه‌ها از جمله پودر فلفل قرمز، زردچوبه، پودر زیره سبز و تخم گشنیز را اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد از آن، پوره گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. سپس آب، شکر و پنیر خرد شده را اضافه کنید. در آخر، خامه را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه، غذا آماده سرو است.

مواد لازم مقدار
پنیر فتا سفید مکعبی خرد شده حدود ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
آب ۱/۴ پیمانه
خامه ۱/۴ پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده ۴ عدد
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز پودر شده ۱ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۴ حبه
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
گشنیز سبز تازه به مقدار کم
نمک به اندازه لازم

آموزش شاهی پنیر

مرحله 1: تفت دادن پیاز و سیر

در ابتدا، یک تابه را با مقداری روغن مایع روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس،
“““html

پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا رنگ آن‌ها کمی طلایی شود. این کار باعث می‌شود طعم پیازها به خوبی در روغن آزاد شود.

مرحله 2: اضافه کردن سیر و ادویه‌جات

زمانی که پیازها طلایی شدند، سیر خرد شده را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر تفت بخورد تا عطر سیر بیرون بیاد. سپس، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، پودر زیره سبز، نمک و تخم گشنیز پودر شده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا ادویه‌ها هم عطر و طعم خود را بدهند.

مرحله 3: افزودن گوجه‌فرنگی

در این مرحله، پوره گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب آن کمی تبخیر شود. مطمئن شوید که مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و حرارت زیاد نباشد تا گوجه‌فرنگی نسوزد.

مرحله 4: اضافه کردن پنیر و آب

زمانی که آب گوجه‌فرنگی کمی تبخیر شد، آب، شکر و پنیر خرد شده را به همراه کمی نمک دیگر به مخلوط اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا پنیر کمی نرم شود، اما مراقب باشید که کاملا له نشود.

مرحله 5: افزودن خامه

بعد از حدود ۱۰ دقیقه و جمع شدن آب غذا، خامه را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خامه به خوبی با بقیه مواد ترکیب شود. پس از این مرحله، غذا را از روی حرارت بردارید.

مرحله 6: تنظیم غلظت غذا

توجه داشته باشید که غذا نباید خیلی آبدار یا خیلی سفت باشد. غلظت آن باید به گونه‌ای باشد که هم روی برنج خوشمزه باشد و هم به تنهایی لذیذ باشد.

مرحله 7: سرو و تزئین

برای سرو کردن، مقداری گشنیز تازه خرد شده را روی غذا بپاشید تا علاوه بر زیبایی، عطر و طعم دلپذیری به آن بدهد. حالا غذا شما آماده است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا