مواد لازم

مواد لازم و آموزش شش انداز بادمجان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش شش انداز بادمجان

شش انداز بادمجان یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که اصلیت آن به گیلان برمی‌گردد. برای یادگیری تهیه این غذا، با من همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی ۶ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت شش انداز بادمجان

تفت دادن بادمجان ها

برای تهیه شش انداز بادمجان گیلانی، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کرده و به قطعات دلخواه خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن ریخته، بادمجان‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم.

تفت دادن پیاز ها

در این مرحله، بادمجان‌ها را خوب سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. حالا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم تا پیاز طلایی و نرم شود.

اضافه کردن مغز گردو و رب انار

در این مرحله، مغز گردو را به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. باید دقت کنیم که گردو نسوزد. سپس رب انار را به مواد اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ آن باز شود.

افزودن ادویه

حالا کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها بهتر به خورد مواد بروند. بعد، ۳ پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم که خورش به جوش بیفتد.

اضافه کردن بادمجان های سرخ شده به قابلمه

بعد از اینکه آب خورش کم شد و گردوها خوب روغن انداختند، بادمجان‌های سرخ شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم. بعد از اضافه کردن بادمجان‌ها، ۱۵ دقیقه دیگر خورش را روی حرارت نگه می‌داریم.

سرو

اگر بادمجان‌ها بیشتر از ۱۵ دقیقه روی حرارت بمانند، ممکن است له شوند و شکل خود را از دست بدهند. ظاهر این خورش باید شبیه به خورش فسنجان باشد. در نهایت شش انداز را به همراه برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا