مواد لازم و آموزش شیرینی ایرمیک خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی ایرمیک
شیرینی ایرمیک یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که میتوان آن را با طعمهای متنوعی تهیه کرد. اگر میخواهید طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را بهطور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی ایرمیک | |
ماست | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد ایرمیک | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید | ۱٫۵ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر گردو | برای مغز شیرینی |
مواد برای شربت بار | |
شکر | ۳ پیمانه |
آب | ۳ پیمانه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش شیرینی ایرمیک
مرحله اول
برای شروع تهیه شیرینی ایرمیک خوشمزه، ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی را با کاغذ مخصوص نان بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در این مرحله شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید. بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر کامل حل شود. سپس آب لیمو ترش و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا اجازه دهید شربت به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. حالا برای تهیه خمیر، ماست، روغن، تخممرغ و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
“““html
مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس کرهای که به دمای اتاق رسیده را همراه با آرد ایرمیک و بکینگ پودر به کاسه اضافه میکنیم و دوباره با همزن مخلوط میکنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود و بافت آن یکدست گردد.
مرحله پنجم
حالا آرد سفید را به آرامی به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و لطیف درست شود که به دست نچسبد. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برمیداریم و آن را در دستانمان صاف میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، کمی پودر گردو را در وسط خمیر قرار داده و آن را به شکل گرد شکل میدهیم و روی سینی فر میگذاریم. این کار را برای تمام خمیر انجام میدهیم و سپس سینی را داخل فر قرار میدهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپزیم.
مرحله هفتم
زمانی که شیرینیها پخته شدند، آنها را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کمی خنک شوند. سپس شربت را روی شیرینیها میریزیم و میگذاریم که شربت به داخل آنها نفوذ کند. در نهایت، شیرینیها را درون ظرف میچینیم و با پودر پسته تزئین میکنیم.