مواد لازم و آموزش شیرینی تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی تابه ای
شیرینی تابه ای از انواع شیرینی های راحت و خانگی است که با استفاده از یک تابه تهیه می شود. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی تابه ای | |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۷۰ گرم |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات تخته ای | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی تابه ای
مرحله اول
برای شروع تهیه شیرینی تابه ای، کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید و بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود.
مرحله دوم
کره نرم شده را به همراه پودر قند در یک کاسه بزرگ ریخته و با استفاده از لیسک خوب هم بزنید تا مخلوط روشن و حجیم شود. سپس زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید.
مرحله سوم
زرده تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده و با همزن دستی ترکیب کنید تا یکدست شود. سپس آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
مرحله چهارم
مخلوط آرد را از یک الک عبور دهید و سپس به تدریج و در سه مرحله به مخلوط کره و زرده تخم مرغ اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شود.
مرحله پنجم
یک شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار داده و بگذارید خوب گرم شود. سپس کف تابه را با کاغذ روغنی بپوشانید و مقداری از خمیر را برداشته و در وسط آن یک تکه شکلات قرار دهید.
مرحله ششم
خمیر را به شکل گرد جمع کرده و در تابه قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا تمام خمیر استفاده شود. سپس روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید و واشر تابه دو طرفه را خارج کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله درب تابه را ببندید و تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید شیرینی ها بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند. به یاد داشته باشید که در ۱۰ دقیقه اول درب تابه را باز نکنید.
مرحله هشتم
بعد از گذشت زمان مشخص، شیرینی ها را از تابه خارج کنید و در ظرف مناسب قرار دهید تا خنک شوند. در پایان، این شیرینی های خوشمزه را با چای زعفرانی یا قهوه سرو کنید. نوش جان!