مواد لازم و آموزش شیرینی تافی نسکافه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی تافی نسکافه ای
شیرینی تافی نسکافه ای یکی از شیرینیهای محبوب برای شب عید است که میتوان آن را با ساده ترین مواد تهیه کرد. این شیرینی طعمی خوشمزه و راحت دارد و از آن جایی که خمیر آن را با پودر گردو درست میکنیم، بسیار مفید و مغذی است. میتوانید این شیرینی را به مدت دو هفته در یک ظرف در دار و در یخچال نگهداری کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه شیرینی تافی نسکافه ای، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم ببینید.
مواد لازم شیرینی تافی نسکافه ای | |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
پودر نسکافه گلد | ۱ قاشق سوپ خوری |
آب جوش | ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد | ۱۹۰ گرم |
گردو پودر شده درشت | ۱ پیمانه |
کرمفیل کاراملی | به مقدار لازم |
آموزش شیرینی تافی نسکافه ای
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه، اول کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود. سپس آن را در یک کاسه بریزید و پودر قند را به آن اضافه کرده و با میکسر بزنید تا مخلوط نرم و کرمی بشود.
مرحله دوم
حالا زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده و حل کنید. این مخلوط را به مواد اضافه کنید و دوباره ۲ دقیقه هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. در مرحله آخر، آرد را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر چسبناک به دست بیاید.
مرحله سوم
خمیر را جمع کنید و در کیسه فریزر قرار دهید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از این که خمیر استراحت کرد، از آن گلولههای کوچک حدود ۱۰ تا ۱۲ گرمی بردارید و با دست گرد کنید. سپس آنها را در پودر گردو بغلتانید.
مرحله چهارم
حالا کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینیها را با فاصله در سینی بچینید زیرا در حین پخت کمی بزرگتر میشوند. سپس با یک چنگال یا وسیلهای دیگر روی شیرینیها حفرههای کوچکی ایجاد کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. سپس سینی را در فر بگذارید و با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد در فر گازی یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر برقی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا شیرینیها کاملاً پخته شوند.
مرحله ششم
بعد از این که شیرینیها را از فر خارج کردید و هنوز داغ هستند، دوباره با چنگال روی آنها فشار دهید تا حفرهها بعد از پخت کمی کم عمق نشوند. سپس اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند. بعد میتوانید داخل آنها را با کرمفیل یا هر چیزی که دوست دارید پر کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.