آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی خرمایی رژیمی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی خرمایی رژیمی

شیرینی خرمایی یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که به خاطر خرما، طعمی خوشایند و خواص مفیدی دارد. در این دستور پخت از جو دو سر استفاده می‌شود که این شیرینی را رژیمی می‌کند. جو دو سر و شکر قهوه‌ای خواص بسیاری دارند که به سلامت ما کمک می‌کند. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام تهیه شیرینی خرمایی رژیمی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی خرمایی رژیمی
جو دو سر سه و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
خرما یک و نیم پیمانه
آرد گندم ۱ پیمانه
آب ۳ و یک چهارم پیمانه
دارچین ۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
کره سرد ۱ پیمانه سر خالی
ارده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

آموزش شیرینی خرمایی رژیمی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی خرمایی خوشمزه به صورت رژیمی، ابتدا خرما و آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط گذاشته تا به جوش بیاید. سپس مداوم هم می‌زنیم تا آب بخار شود.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و ارده را به آن اضافه می‌کنیم. باید آنها را خوب مخلوط کنیم تا ترکیب خرما و ارده یکدست شود. جو دو سر را در مخلوط کن می‌ریزیم و پودر می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید آرد، شکر قهوه‌ای، بکینگ پودر، دارچین، نمک و کره سرد را به جو دو سر پودر شده اضافه کنیم و با دست یا مخلوط کن خوب مخلوط کنیم. سپس یک قالب ۱۵ در ۱۵ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله نصف مواد خشک را در قالب می‌ریزیم و با قسمت پشتی قاشق آن را فشرده می‌کنیم. سپس مخلوط خرما را روی آن می‌ریزیم. بعد، باقی‌مانده مواد خشک را روی آن ریخته و به خوبی فشرده می‌کنیم.

مرحله پنجم

در مرحله نهایی، قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا روی شیرینی کاملا طلایی شود. این معمولاً حدود ۳۵ دقیقه زمان می‌برد. بعد از پخت، آن را از فر خارج کرده و وقتی کمی خنک شد، برش زده و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا