آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی دانه قهوه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه

شیرینی دانه قهوه یکی از شیرینی‌هایی است که در شب عید بسیار محبوب است. این شیرینی به راحتی تهیه می‌شود و شکل آن شبیه دانه‌های قهوه است. طعم آن بسیار خوشمزه و لطیف است و با وجود نسکافه و پودر کاکائو، طعمی عالی دارد. می‌توانید این شیرینی را در ظرف دربسته به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید. برای دیدن مراحل آموزش شیرینی دانه قهوه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانه قهوه
کره ۱۲۵ گرم
نشاسته ذرت نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نسکافه ۱ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ پیمانه

مراحل تهیه شیرینی دانه قهوه

مرحله اول

برای شروع، همه مواد را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسند. کره باید نرم شود و تخم مرغ نیز باید هم دما باشد. سپس نسکافه را با یک قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کنید تا خوب حل شود.

مرحله دوم

یک کاسه بردارید و نسکافه را در آن بریزید. سپس تخم مرغ و پودر شکر الک شده را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. کره نرم شده، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را هم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

مرحله سوم

آرد را به آرامی اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا از خمیر به اندازه گردو توپ‌هایی بردارید، در دستانتان شکل بدهید و آن‌ها را در سینی فر بچینید.

مرحله چهارم

فر را از قبل گرم کنید و سینی را درون آن قرار دهید. اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته شوند. وقتی شیرینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر درآورید و بگذارید خنک شوند. سپس از سینی جدا کرده و در ظرف دلخواه بچینید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا