آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی سرغربیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی سرغربیلی

شیرینی سرغربیلی یکی از شیرینی‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که از شهر گرگان می‌آید. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی سرغربیلی
آرد ۳ لیوان
روغن جامد ۱ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند به مقدار کافی
پودر هل به مقدار کافی
آب ولرم به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

آموزش شیرینی سرغربیلی

مرحله اول

برای ساخت شیرینی سرغربیلی خوشمزه، ابتدا آرد را درون الک می‌ریزیم و سه بار آن را الک می‌کنیم. سپس آرد و خمیر مایه فوری را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا روغن جامد را روی بخار غیرمستقیم کتری می‌گذاریم تا کاملاً ذوب شود. سپس روغن ذوب شده را به مخلوط آرد و خمیر مایه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد، به تدریج آب گرم را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر را ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید که به دست نچسبد. وقتی اینطور شد، اضافه کردن آب را متوقف می‌کنیم. سپس روی سطح کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملاً نرم و لطیف شود. سپس آن را در کاسه قرار می‌دهیم و رویش را با سلفون می‌پوشانیم و می‌گذاریم به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه زمان استراحت تمام شد، مقداری از خمیر به اندازه گردو برمی‌داریم و آن را به شکل دوک در می‌آوریم. ادامه می‌دهیم تا همه خمیر را به همین شکل یا به شکل دلخواه درآوریم.

مرحله ششم

حالا سطح کار را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و شیرینی‌ها را با فاصله مناسب روی آن قرار می‌دهیم. سپس روی شیرینی‌ها را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و می‌گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا حجم بگیرند.

مرحله هفتم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به اندازه کافی روغن در آن می‌ریزیم تا شیرینی‌ها شناور بمانند. سپس بگذارید روغن کاملاً داغ شود.

مرحله هشتم

حالا شیرینی‌ها را در روغن داغ قرار می‌دهیم و می‌گذاریم تا کاملاً سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، شیرینی‌ها را روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها جذب شود و خنک شوند.

مرحله نهم

در آخر، پودر قند و پودر هل را داخل الک می‌ریزیم و آن را الک می‌کنیم. سپس شیرینی‌ها را در مخلوط پودر قند غلت می‌زنیم تا کاملاً آغشته شوند و آنها را همراه چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا