مواد لازم و آموزش شیرینی سمولینا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی سمولینا
شیرینی سمولینا یکی از خوراکیهای خوشمزه و ساده از کشور ترکیه است که در طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری روش تهیه این شیرینی خوشمزه، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم شیرینی سمولینا | |
آرد سمولینا | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
ماست | ۱ فنجان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ بسته |
بکینگ پودر | ½ بسته |
آرد | ۳ و نیم لیوان |
کره یا مارگارین | ۱۲۵ گرم |
مواد لازم میانی شیرینی |
|
کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای شربت |
|
شکر دانه ریز | ۳ پیمانه |
آب | ۳ لیوان |
لیمو ترش تازه | ¼ لیمو ترش |
آموزش شیرینی سمولینا
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی سمولینا، ابتدا باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، تمام مواد یخچالی را از یخچال بیرون بگذاریم. این کار باعث میشود مواد دمای محیط را بپذیرند و به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
حالا کره، روغن مایع، تخم مرغ، وانیل و ماست را در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس آرد سمولینا و بکینگ پودر را به این مخلوط اضافه میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را داخل الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. سپس این آرد را به مخلوط کره اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا یک خمیر نرم و لطیف درست شود. بعد از آن، مغز گردو را با گوشتکوب خرد میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری از خمیر شیرینی را بر میداریم و به آن پودر کاکائو و مغز گردو را اضافه میکنیم. خمیر سفید را روی سطح کار قرار میدهیم و با وردنه به نازکی میکشیم، سپس خمیر کاکائویی را روی آن میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر کاکائویی را روی خمیر سفید پهن میکنیم و بعد آن را رول میکنیم. سپس خمیر را به اندازه و شکل دلخواه برش میزنیم و فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
مرحله ششم
حالا اجازه میدهیم فر خوب گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و شیرینیها را در سینی قرار میدهیم. روی شیرینیها کمی برش میزنیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، اجازه میدهیم شیرینیها در فر بمانند و به خوبی بپزند. در همین حال، شکر و آب را در یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شربت غلیظ شود.
مرحله هشتم
حالا لیمو ترش تازه را به شربت اضافه میکنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا شربت کاملاً خنک شود. وقتی شیرینیها خوب پخته شدند، آنها را از فر خارج میکنیم و شربت خنک را روی آنها میریزیم.
مرحله نهم
در نهایت، اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کنند تا شربت به خوبی به داخل شیرینیها نفوذ کند. بعد از این زمان، شیرینیها را به همراه چای تازه دم آماده سرو میکنیم. نوش جان!