مواد لازم و آموزش شیرینی لینزر کوکی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی لینزر کوکی
این شیرینی یکی از شیرینیهای محبوب است که برای مهمانیها و عید نوروز بسیار مناسب میباشد. شیرینی لینزر کوکی نه تنها خوشمزه است، بلکه بافت بسیار لطیفی دارد و به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این شیرینیها معمولاً با مواد مختلفی مانند مارمالاد یا کرمفیل پر میشوند. نکته جالب در مورد این شیرینیها این است که هر دو تکه شیرینی که به هم چسبیدهاند، به عنوان یک شیرینی حساب میشوند، بنابراین تعداد شیرینیها در پایان نصف میشود. به خاطر بافت خاصی که دارد و شباهت آن به کوکیها، به این شیرینی، لینزر کوکی گفته میشود.
مواد لازم شیرینی لینزر کوکی | |
کره | ۱۶۰ گرم |
پودر قند | ۱۳۰ گرم |
آرد | ۲۳۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر بادام | ۱۰۰ گرم |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
نمک | کمی |
مارمالاد، بریلو یا کرمفیل | به میزان لازم |
دستور پخت شیرینی لینزر کوکی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی لینزر کوکی، ابتدا یک کاسه آماده میکنیم. کره را داخل کاسه میریزیم و با همزن هم میزنیم. سپس کمکم پودر قند را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مخلوط درست شده کرمی و حجیم شود. این کار ممکن است حدود ۵ دقیقه یا بیشتر طول بکشد.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغ را به مخلوط کره اضافه میکنیم. سپس وانیل را نیز اضافه کرده و دوباره با همزن هم میزنیم تا خیلی خوب مخلوط شوند. در یک کاسه دیگر، نمک، پودر بادام و آرد را مخلوط کرده و الک میکنیم. سپس به آرامی این مخلوط آرد را به مواد تخممرغی اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا با لیسک به آرامی هم میزنیم تا مواد تماماً مخلوط شوند. دقت کنید که باید به اندازهای آرد اضافه کنیم که خمیر لطیفی که به دست نچسبد، به دست آید. خمیر را داخل یک نایلون فریزری میگذاریم و حدود نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
مرحله چهارم
پس از استراحت، سطح کار را کمی آرد میپاشیم. سپس خمیر را روی سطح کار به کمک وردنه صاف میکنیم تا ضخامت آن تقریباً نیم سانتیمتر شود. سپس با کاتر دلخواه، قالب میزنیم.
مرحله پنجم
به یاد داشته باشید که این شیرینی دو لایه دارد و بین این لایهها میتوان مارمالاد، بریلو یا کرمفیل قرار داد. به همین خاطر میتوانیم با مهر روی خمیر طرح بزنیم. حالا سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله ششم
در این مرحله کمی روغن روی کاغذ میمالیم تا چرب شود و شیرینی به آن نچسبد. سپس شیرینیهایی که با کاتر برش داده و مهر زدهایم را با فاصله در سینی فر قرار میدهیم. فر را از قبل روی دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله هفتم
حالا سینی فر را درون فر با همان دما قرار میدهیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میپزیم. بعد از پخت، سینی را از فر بیرون میآوریم و کنار میگذاریم تا خنک شود. شیرینیها را به آرامی از روی کاغذ روغنی جدا میکنیم و کنار میگذاریم تا کاملاً خنک شوند.
مرحله هشتم
سپس یکی از شیرینیها را برمیداریم و پشت آن را با مارمالاد، بریلو یا کرمفیل میمالیم. این بسته به سلیقه و ذائقه شماست. سپس شیرینی دیگر را روی آن قرار میدهیم. شیرینیها را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری میکنیم.