مواد لازم و آموزش شیرینی مارس و مالتیزر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی مارس و مالتیزر
شیرینی مارس و مالتیزر یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و معروف است که محبوبیت زیادی در سراسر دنیا دارد. برای یادگیری روش تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مارس و مالتیزر |
|
کره | ۱۰۰ گرم |
شیر عسلی | ½ لیوان |
مالتیزر | ۱ لیوان |
بیسکویت شکلاتی | ۲ لیوان |
مارس | ۴ عدد بزرگ |
شکلات تختهای | ¼ لیوان |
آموزش شیرینی مارس و مالتیزر
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی مارس و مالتیزر، در ابتدا کره و شیر عسلی را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی که کره ذوب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
حال، مالتیزر و شکلات خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس شکلات مارس را به شکل مکعبی خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. حال میتوانید مخلوط کره و شیر عسلی داغ را به کاسه اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس مواد را با یک لیسک به خوبی مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید. بعد، دیوارهها و کف قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را درون آن بریزید.
مرحله چهارم
حالا سطح خمیر را صاف کنید و شکلات تختهای را به روش بنماری روی بخار غیرمستقیم آب ذوب کنید. سپس شکلات ذوب شده را روی شیرینی داخل قالب بریزید و پخش کنید.
مرحله پنجم
سپس میتوانید با چاقو شکلات را به قطعات دلخواه برش بزنید و با مالتیزر تزیین کنید. در نهایت قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی کاملاً سفت شود و سپس آن را سرو کنید. نوش جان.