مواد لازم و آموزش شیرینی ماکاروت پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش شیرینی ماکاروت پرتقالی
شیرینی ماکاروت پرتقالی یکی از شیرینیهای محبوب است که معمولاً در شب عید طبخ میشود. این شیرینی را میتوان با مواد بسیار ساده درست کرد. ماکاروت جزو شیرینیهای خوشمزه، ساده و مغزدار است. این شیرینی را میتوان در یک ظرف در دار نگهداری کرد و میتوان آن را به مدت یک ماه در فریزر قرار داد. همچنین این شیرینی با شربت هم سرو میشود و میتواند گزینهای مناسب برای افطار در ماه رمضان باشد. برای یادگیری نحوه تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی، همراه با سایت رضیم باشید.
مواد لازم ماکاروت پرتقالی | |
آرد | ۴ الی چهار و نیم لیوان |
آرد سمولینا | ۱ لیوان |
روغن | ۱ لیوان |
ماست | ۱ استکان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ بسته (نوک قاشق چای خوری) |
بکینگ پودر | نصف بسته یا ۱ قاشق چای خوری |
کره نرم شده | ۱۲۰ گرم |
کنجد | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای وسط شیرینی | |
خمیر خرما | ۲۰۰ گرم |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۴ لیوان |
آب | ۴ لیوان |
آب پرتقال | ۱ لیوان |
آب لیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش شیرینی ماکاروت پرتقالی
مرحله اول
برای شروع تهیه این شیرینی خوشمزه با طعم پرتقال، ابتدا باید خمیر خرما را درست کنیم. برای این کار ابتدا هسته و پوست خرما را جدا کرده و سپس آن را نرم میکنیم.
“““html
خمیر خرما آماده است. حالا میخواهیم شربت بار درست کنیم.
مرحله دوم
برای درست کردن شربت، ابتدا آب، شکر، آب لیمو و آب پرتقال را در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
آموزش شیرینی ماکاروت پرتقالی
حالا به تهیه خمیر شیرینی میپردازیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود. سپس یک کاسه برمیداریم و ماست، تخممرغ، وانیل و کره را داخل آن میریزیم و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. آرد و بکینگ پودر را نیز به مواد اضافه میکنیم تا خمیری یکدست و منسجم به دست بیاوریم. با دست خمیر را ورز میدهیم تا به دست نچسبد و خمیری با قوام نه خیلی نرم و نه خیلی سفت به دست بیاید.
مرحله پنجم
خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم. یکی از قسمتهای خمیر را باز کرده و به شکل یک رول در میآوریم. سپس کمی آن را صاف میکنیم و با انگشت وسط آن را به شکل یک کانال گود میکنیم. خمیر خرما را نیز به سه قسمت تقسیم میکنیم.
آموزش شیرینی ماکاروت پرتقالی
در این مرحله یک قسمت از خمیر خرما را برمیداریم و آن را به صورت یک رول نازک در میآوریم. روی آن کنجد میپاشیم و آن را داخل خمیر قرار میدهیم. سپس خمیر را از سمت راست به سمت چپ میبندیم و روی آن آرد سمولینا میپاشیم.
مرحله هفتم
میتوانیم با چنگال روی خمیر را به سلیقه خود طراحی کنیم. دو قسمت دیگر خمیر را نیز به همین روش درست میکنیم. سپس سینی فر را برمیداریم و کف آن را با روغن چرب میکنیم. فر را از قبل با دما ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله هشتم
شیرینیها را در فر قرار میدهیم و میپزیم تا کمی طلایی و برشته شوند. سپس آنها را از فر بیرون میآوریم و شربت سرد را به طور یکنواخت روی شیرینیهای داغ میریزیم. وقتی که شیرینیها خنک شدند، آنها را برش میزنیم و در ظرف مناسبی سرو میکنیم.