آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی محلی شمالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی محلی شمالی

شیرینی محلی شمالی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده از استان‌های مازندران و گیلان است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری تمام مراحل پخت این شیرینی محلی خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم شیرینی محلی شمالی
روغن جامد ۱ کیلوگرم
پودر قند ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد + ۳ زرده تخم مرغ
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
آرد قنادی ۱ کیلوگرم + ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۳۰۰ گرم

آموزش شیرینی محلی شمالی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی محلی شمالی خوشمزه، ابتدا روغن جامد را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت بالا به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت هم بزنید تا روغن سفید و حجیم شود.

مرحله دوم

بعد از این زمان، تخم مرغ‌ها و وانیل را به روغن اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس پودر قند را از یک الک عبور دهید و سه بار الک کنید و بعد به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا دوباره مخلوط روغن و تخم مرغ را با همزن به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا پودر قند خوب حل شود. در همین حال، آرد قنادی و آرد برنج و نمک را در یک پارچه تمیز بریزید و الک کنید.

مرحله چهارم

برای نرم‌تر شدن بافت شیرینی، بهتر است از پارچه حریر برای الک کردن آردها استفاده کنید. سپس به تدریج آردهای الک شده را به مخلوط روغن اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف تهیه شود.

مرحله پنجم

روی خمیر را با سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند. بعد از این مدت، فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله ششم

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر پهن کنید و با وردنه تا قطر ۲ تا ۳ میلی‌متر باز کنید. سپس با کاتر دلخواه برش بزنید. همچنین می‌توانید روی خمیرهای برش‌زده را با ترافل‌های رنگی، تخم خرفه و زرده تخم مرغ تزئین کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله، ابتدا سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس خمیرهایی که شکل داده‌ایم را درون سینی می‌چینیم. بعد از آن سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و به شیرینی‌ها اجازه می‌دهیم به مدت ۲۵ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً پخته شوند.

مرحله هشتم

پس از این زمان، سینی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به خوبی خنک شوند. این کار مهم است تا شیرینی‌ها هنگام لمس، پودر نشوند. اگر آرد برنج ندارید، می‌توانید به جای آن به اندازه آرد برنج، آرد قنادی اضافه کنید و از آن استفاده کنید.

مرحله نهم

استفاده از همزن برقی و زمان مناسب برای هم زدن روغن، بر کیفیت شیرینی‌ها تأثیر می‌گذارد. وقتی که شیرینی‌ها کاملاً خنک شدند، آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا می‌کنیم و در ظرف دلخواه قرار می‌دهیم. سپس می‌توانیم آن‌ها را با چای تازه دم سرو کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا