آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی مدرن گردویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش شیرینی مدرن گردویی

شیرینی مدرن گردویی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و ساده است که ظاهرهای مختلفی دارد. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مدرن گردویی
آرد ۳۰۰ گرم
کره یا روغن جامد ۲۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق جایخوری
پودر گردو ۲۰ گرم
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
مواد لازم رویه شیرینی
مغز گردو به مقدار کافی
مغز پسته به مقدار کافی
شیر عسل به مقدار کافی
شکلات تخته‌ای به مقدار کافی

آموزش شیرینی مدرن گردویی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی مدرن گردویی، در ابتدای کار کره را ۳۰ دقیقه قبل از استفاده از یخچال خارج کنید. بعد از اینکه کمی نرم شد، آن را در دمای آشپزخانه بگذارید تا به دمای محیط برسد.

مرحله دوم

سپس کره نرم شده را به همراه پودر قند داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کره را ادامه دهید…

“““html

با استفاده از همزن برقی دوباره مواد را هم می‌زنیم تا به رنگ کرم و خامه‌ای درآید. سپس پودر گردو را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

حالا می‌خواهیم آرد را سه بار الک کنیم، سپس در سه مرحله آرد را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با لیسک هم می‌زنیم تا خمیر در کاسه جمع شود. بعد از آن، شیر عسلی را به خمیر شیرینی اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر شیرینی را درون یک کیسه فریزر می‌گذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. بعد از این زمان، روی سطح کار یک کیسه فریزر می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا خمیر را از یخچال بیرون می‌آوریم، سپس روی کیسه فریزر قرار می‌دهیم و دوباره روی خمیر را با کیسه فریزر می‌پوشانیم. بعد خمیر را با وردنه به ضخامت ۱ سانتی‌متر باز می‌کنیم و با کاتر مناسب برش می‌زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و شیرینی‌های برش‌زده را روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

حالا با انگشت وسط شیرینی‌ها را کمی فشار می‌دهیم تا روی آن‌ها حفره ایجاد شود. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم شیرینی‌ها حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً پخته شوند.

مرحله نهم

در همین حین، شکلات تخته‌ای را روی بخار غیر مستقیم کتری ذوب می‌کنیم و بعد شکلات ذوب شده را درون یک قیف یک بار مصرف می‌ریزیم. بعد از ۱۵ دقیقه، شیرینی‌ها را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله دهم

اکنون بدون این‌که به شیرینی‌های گردویی دست بزنیم، اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شوند. سپس مقداری شیر عسلی داخل حفره‌های شیرینی می‌ریزیم و کمی پودر پسته و پودر گردو به عنوان تزئین اضافه می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش شیرینی مدرن گردویی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

در نهایت شکلات ذوب شده را به شکل دلخواه روی شیرینی‌ها می‌ریزیم. سپس شیرینی‌های گردویی را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و آن‌ها را با چای زعفرانی همراه می‌نماییم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا