آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش شیرینی پادرازی با روغن مایع خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیرینی پادرازی با روغن مایع

شیرینی پادرازی با روغن مایع یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب در شهر قزوین است که بافتی ترد دارد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی خوشمزه، در ادامه با سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی با روغن مایع
آرد سفید ۱۲۰ گرم
آرد برنج ۹۰ گرم
آرد نخودچی ۱۱۰ گرم
روغن مایع ۱۴۰ گرم
عسل ۳۴ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
پودر هل ⅓ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال شیرینی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنس
کنجد به مقدار کافی

آموزش تهیه شیرینی پادرازی با روغن مایع

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پادرازی با روغن مایع، در ابتدا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس پودر قند را در الک می‌ریزیم و آن را در یک کاسه مناسب الک می‌کنیم.

“`html
مرحله دوم

در این مرحله، روغن مایع را همراه با پودر هل و وانیل به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس با استفاده از یک لیسک، مواد را مخلوط می‌کنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. بعد از این، عسل و زعفران دم‌کرده را هم به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را درون الک می‌ریزیم و آن را سه بار الک می‌کنیم. سپس آرد را در چند مرحله به کاسه اضافه می‌کنیم. بعد از اضافه کردن آرد، خمیر را بدون ورز دادن مخلوط کرده تا مواد به هم بچسبند. بهتر است خمیر را ورز ندهید تا در نتیجه ترک‌دار و خشک نشود.

مرحله چهارم

خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار می‌دهیم و با کمک وردنه آن را به قطر ۷ میلی‌متر باز می‌کنیم. سپس کیسه‌ها را از روی خمیر برمی‌داریم. بعد با وردنه شیار دار، طرحی روی خمیر می‌زنیم و با قالب شیرینی پا دراز، خمیر را برش می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، سینی فر را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم و خمیرهای برش‌زده را بدون چرب کردن، درون سینی می‌چینیم. سپس زرده تخم‌مرغ را با زعفران دم‌کرده و مقداری نمک در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا مواد رومال را با چنگال مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس با استفاده از یک برس، این مخلوط را روی خمیرها می‌مالیم و کمی کنجد روی آنها می‌پاشیم. اگر وردنه شیار دار ندارید، می‌توانید با چنگال روی خمیرها طرح بزنید.

مرحله هفتم

سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته شوند. بعد از اینکه شیرینی‌ها خوب پخته شدند، سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت، به خاطر بافت ترد شیرینی‌ها، اجازه می‌دهیم آنها کاملاً خنک شوند بدون اینکه به آنها دست بزنیم. سپس شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و به دلخواه با عسل گرم رومال کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا