مواد لازم و آموزش شیرینی پیچ انگشتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش شیرینی پیچ انگشتی
شیرینی پیچ انگشتی، یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که برای مهمانیها عالی است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پیچ انگشتی | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ½ قاشق چایخوری |
مغز گردو | ۵۰ گرم |
آموزش شیرینی پیچ انگشتی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی پیچ انگشتی، اول باید زردههای تخممرغ را از سفیدهها جدا کنیم. سپس زردهها را در یک کاسه بزرگ میریزیم. در ادامه، پودر قند را سه بار الک میکنیم و به زرده تخممرغها اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا وانیل را به مخلوط اضافه میکنیم و با همزن برقی روی دور تند، به مدت ۷ دقیقه هم میزنیم تا مواد به رنگ سفید و کشدار درآید. سپس پوست گردو را جدا میکنیم و مغز آن را به شکل نگینی خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، گردوی خرد شده را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کرده و آبلیمو را نیز میریزیم. سپس با لیسک به آرامی هم میزنیم تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند. بعد، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و روی آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس با قاشق، از مخلوط شیرینی به اندازه و فرم دلخواه روی سینی میریزیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بمانند تا خوب بپزند. بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون میآوریم و در فضای آشپزخانه میگذاریم تا کاملاً خنک شود.
مرحله ششم
وقتی شیرینیها سرد شدند، به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم. در نهایت، با پودر پسته تزئین کرده و آنها را با چای سرو میکنیم. نوش جان!