مواد لازم

مواد لازم و آموزش شیله عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش شیله عدس

شیله عدس یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی تبریز است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید دستور پخت این غذای لذیذ را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس ۱ پیمانه
بلغور گندم ½ پیمانه
برنج ½ پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۴ عدد
تره ۱ دسته متوسط
پیازچه ۴ ساقه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش شیله عدس

مرحله اول

برای درست کردن شیله عدس خوشمزه، در ابتدا برنج و بلغور گندم را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت خیس بخورد. جداگانه عدس را نیز در یک کاسه آب بریزید تا خیس بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله، پیازها را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید. وقتی پیازها نرم و شفاف شدند، کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و به آرامی تفت دهید.

مرحله سوم

حالا عدس را آبکش کنید و به همراه ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید یک عدد استاک مرغ یا گوشت هم به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید عدس نیم پز شود.

مرحله چهارم

وقتی عدس نیم پز شد، برنج و بلغور گندم را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن برنج و بلغور، غذا را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله پنجم

خود را آماده کنید تا برنج کاملاً پخته و نرم شود. سپس پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و آن‌ها را رنده کنید. پیازچه و تره را هم به صورت ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

در این مرحله نمک را به مقدار مناسب به غذا اضافه کنید و بگذارید که آب اضافی آن کم شود. در نهایت، وقتی شیله عدس به غلظت دلخواه رسید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا