مواد لازم

مواد لازم و آموزش فاهیتا میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فاهیتا میگو

فاهیتای میگو یکی از غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که به گروه غذاهای دریایی تعلق دارد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه فاهیتا میگو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۳ عدد
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش فاهیتا میگو

مرحله اول

برای شروع تهیه فاهیتا میگو، اول از همه مقداری روغن زیتون را با آب لیمو ترش، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت آنها را با یک چاقو تیز بیرون می‌آوریم. سپس میگوها را به کاسه حاوی ترکیب مواد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا میگوها به طور کامل آغشته شوند.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم مواد به میگوها برود. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم. سپس میگوها را از کاسه خارج کرده و به تابه می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم تا میگوها کاملاً سرخ شوند. بعد از این که میگوها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا پیاز را به صورت خلالی خرد می‌کنیم و با کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا پیاز نرم شود. سپس فلفل دلمه‌ای را هم به صورت خلالی خرد کرده و به تابه می‌زنیم.

مرحله ششم

فلفل دلمه‌ای‌ها را تفت می‌دهیم تا نرم شوند، سپس میگوها را به تابه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. در پایان فاهیتا را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با جعفری خرد شده تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا