مواد لازم و آموزش فینگر فود سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش فینگر فود سیب زمینی
فینگر فود سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که معمولاً به عنوان پیش غذا یا در کنار غذاهای سرخ شده سرو میشود. این غذا میتواند به عنوان دورچین هم استفاده شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فینگر فود سیب زمینی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم فینگر فود سیب زمینی | |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
تخم مرغ | ۱ یا ۲ عدد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
پودر سوخاری | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش فینگر فود سیب زمینی
مرحله اول
برای درست کردن فینگر فود سیب زمینی، ابتدا سیب زمینیها را خوب میشوییم و در یک قابلمه میگذاریم. سپس یک قاشق چایخوری نمک و دو پیمانه آب به آن اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد میگذاریم تا بپزد.
مرحله دوم
سیب زمینیها حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارند تا به خوبی بپزند. بعد از پخته شدن، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و روی سیب زمینیها کمی آب سرد میریزیم تا خنک شوند.
مرحله سوم
حالا پوست سیب زمینیها را میگیریم و آنها را در یک کاسه میریزیم. سپس با استفاده از گوشتکوب، آنها را له میکنیم و جعفری خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، پنیر پیتزا را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم و همه چیز را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس روی کاسه را میپوشانیم و در یخچال میگذاریم.
مرحله پنجم
یک ساعت که گذشت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم. سپس تخم مرغها را در یک کاسه دیگر به خوبی هم میزنیم. همچنین آرد و پودر سوخاری را در دو کاسه دیگر میریزیم و جلوی خود میگذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله، مواد سیب زمینی را به شکل لولههای نازک درمیآوریم و در یک سینی میچینیم. البته اگر دوست دارید، میتوانید به هر شکل دیگری که خودتان میپسندید، مواد را آماده کنید.
مرحله هفتم
برای اینکه غذایمان زیباتر به نظر برسد، میتوانیم از کاتر استفاده کنیم تا همه سیبزمینیها یک اندازه و شکل داشته باشند بعد از پخت. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن مخصوص سرخ کردن به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
حالا منتظر میمانیم تا روغن به خوبی داغ شود. سپس سیبزمینیها را ابتدا در آرد سفید میزنیم، بعد تخممرغ و در نهایت در پودر سوخاری ( چگونه پودر سوخاری با نان درست کنیم ) غلتانده و در روغن داغ میگذاریم تا سرخ شوند.
مرحله نهم
وقتی که فینگرفودها به خوبی سرخ شدند و رنگشان طلایی شد، آنها را از روغن خارج کرده و روی یک دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود. در پایان، این فینگرفود خوشمزه و جذاب را همراه با سس دلخواه سرو میکنیم.