مواد لازم

مواد لازم و آموزش فینگر فود کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش فینگر فود کباب

فینگر فود کباب یکی از پیش غذاهای خوشمزه و آسان است که در نقاط مختلف دنیا تهیه می‌شود. برای آشنایی با مراحل تهیه این غذا و مواد لازم، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینی ۴ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
گندم یا بلغور سه چهارم فنجان
آب ۲ قاشق غذا خوری
سس کباب
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب گرم یک و نیم لیوان

آموزش فینگر فود کباب

مرحله اول

ابتدا، بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم و پوست آن‌ها را به صورت راه‌راه می‌گیریم. سپس بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. آن‌ها را در یک کاسه پر از آب و نمک قرار می‌دهیم و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌گذاریم تا بمانند. این کار کمک می‌کند تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.

مرحله دوم

در یک کاسه دیگر، گوشت چرخ‌کرده را می‌ریزیم. سپس بلغور را به آن اضافه می‌کنیم و پیاز را که شسته و پوست‌کنده‌ایم، رنده می‌کنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها و سیر رنده‌شده را هم به آن اضافه کرده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس روی مخلوط را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود. در این مدت، بلغور آب را جذب کرده و حجم گوشت کمی بیشتر می‌شود. در همین حین، سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست می‌گیریم.

مرحله چهارم

سپس سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را در تابه می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف آن‌ها طلایی شد، طرف دیگر را هم سرخ کرده و سپس آن‌ها را از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

آب بادمجان‌ها را خالی کرده و دو طرف آن‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. گوشت‌ها را به اندازه قطر بادمجان یا سیب‌زمینی گلوله کرده و در یک تابه با روغن داغ سرخ می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل‌ها را به صورت حلقه‌حلقه می‌بریم و جداگانه تفت می‌دهیم. در این مرحله، ابتدا یک لایه بادمجان قرار می‌دهیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را روی بادمجان‌ها می‌چینیم و در نهایت، گلوله‌های گوشت را قرار می‌دهیم. روی آن گوجه‌فرنگی و فلفل می‌گذاریم و همه را با یک خلال به هم متصل می‌کنیم.

مرحله هفتم

فینگرها را در ظرف مخصوص فر می‌چینیم. برای تهیه سس، یک کاسه برمی‌داریم و ۲ قاشق رب گوجه‌فرنگی را درون آن می‌ریزیم. سپس با آب داغ آن را رقیق کرده و روی فینگرها می‌ریزیم. در نهایت، ظرف را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دماي ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر می‌پزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا