آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه شکلات عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قرابیه شکلات عسلی

قرابیه شکلات عسلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب ترکیه است. اگر می‌خواهید مراحل درست کردن این شیرینی را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قرابیه شکلات عسلی
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
عسل ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
شکلات چیپسی به مقدار کافی
نمک نوک قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری

مراحل تهیه قرابیه شکلات عسلی

مرحله اول

برای شروع، یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ‌ها را با شکر درون آن بریزید. سپس با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه به مقدار زیاد هم بزنید تا مواد کرم رنگ و کش‌دار شوند.

مرحله دوم

حالا روغن مایع و عسل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه دیگر ریخته و مخلوط کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. همچنین فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه فر کاملا گرم شد، از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس خمیر را کمی باز کرده و مقداری شکلات چیپسی داخل آن قرار دهید و دوباره گرد کنید.

مرحله پنجم

این کار را برای همه خمیرها انجام دهید و سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. قرابیه‌ها را در سینی با فاصله مناسب قرار دهید و با چنگال یا چاقو روی آنها زدن خط‌های زیبا بزنید.

مرحله ششم

حالا مواد رومال را آماده کنید. درون یک کاسه، زرده تخم مرغ و پودر کاکائو را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سپس با دست کمی خمیر را فشار دهید.

مرحله هفتم

با کمک یک برس، مواد رومال را روی خمیر بمالید، سپس سینی را در وسط فر قرار داده و۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد. پس از ۲۰ دقیقه قرابیه را چک کنید و اگر پخته بود، آن را خارج کنید.

مرحله هشتم

بعد از پخت، قرابیه‌ها را در فضای آشپزخانه قرار دهید تا خنک شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف دلخواه بگذارید. این شیرینی خوشمزه را با چای سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا