آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قرابیه کره ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش قرابیه کره ای

این شیرینی به عنوان یکی از شیرینی‌های ویژه برای مهمانی‌ها و عید نوروز پیشنهاد می‌شود. این شیرینی قدمت زیادی دارد و به شهر تبریز تعلق دارد. قرابیه کره‌ای، طعمی خوشمزه و ترد دارد و به سه نوع ساده، کرمی و کاکائویی و پسته‌ای درست می‌شود. جالب است که این شیرینی بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شود و به همین دلیل، خیلی سبک است. برای نگهداری این شیرینی، باید آن را در ظرفی با درپوش در یخچال نگه دارید. بافت آن نرم است و اگر مدت زیادی در فر بماند، سفت می‌شود.

مواد لازم قرابیه کره ای
کره نرم شده ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی یا گندم ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
وانیل ۵ گرم
کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
پودر پسته ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت قرابیه کره ای

مرحله اول

برای درست کردن قرابیه کره‌ای، اول از همه کره را حدود نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. سپس یک کاسه بزرگ بردارید. کره و پودر شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا رنگش روشن و مخلوط کشدار شود.

مرحله دوم

حالا نشاسته سیب‌زمینی و آرد را به این مخلوط اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیر یکدست و نرمی به‌دست بیاید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت، پودر کاکائو اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

مرحله سوم

به قسمت دوم پودر پسته اضافه کنید و آن را هم ورز دهید. قسمت سوم را همانطور ساده بگذارید. حالا از خمیرها به اندازه یک گردو بردارید و در دستانتان فشار دهید. با چنگال شکل دهید.

مرحله چهارم

کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مقدار کمی روغن روی آن بمالید. شیرینی‌ها را روی سینی بچینید. سپس سینی را در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا زمانی که کمی رنگ‌شان تغییر کند و طلایی شوند.

مرحله پنجم

حدود ۱۰ دقیقه برای پخت شیرینی کافی است. توجه داشته باشید که نباید بیشتر بپزد چون سفت می‌شود. بعد از ۱۰ دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا حرارتش کم شود. سپس به آرامی شیرینی‌ها را از سینی و کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب قرار دهید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا