آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش قطاب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش قطاب

قطاب یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که اصلیت آن به شهرهای یزد و کرمان برمی‌گردد. این شیرینی خوشمزه را می‌توانیم در کنار نوشیدنی‌های گرم مثل چای سرو کنیم. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله قطاب را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم قطاب
زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست نصف پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مغز گردو یا پسته سه چهارم پیمانه
پودر قند سه چهارم پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری

آموزش قطاب

مرحله اول

ابتدا کره را از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای اتاق برسد و نرم شود. سپس زرده‌های تخم مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن دستی کمی هم می‌زنیم تا مایع یکدست شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه زرده‌ها مخلوط شدند، کره نرم شده را اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس ماست را اضافه کرده و با دیگر مواد خوب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می‌کنیم. سپس به آرامی آرد را به مخلوط زرده‌ها اضافه می‌کنیم. حین اضافه کردن آرد، مخلوط را با دست ورز می‌دهیم تا خمیر به دست نچسبد.

مرحله چهارم

حالا خمیر را در یک کاسه قرار می‌دهیم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم. سپس در مکان گرمی قرار می‌دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در طول این زمان، مواد میانی قطاب را آماده می‌کنیم.

مرحله پنجم

برای تهیه مواد میانی، مغز پسته یا گردو را خرد می‌کنیم تا نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشد. سپس آن را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس ۲ قاشق غذاخوری پودر قند، دارچین و پودر هل را به آن اضافه می‌کنیم. در نهایت، گلاب را اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

“““html

شوند، فقط مراقب باشید که مواد میانی به شکل خمیر در نیامده باشد. بعد از یک ساعت، خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه صاف می کنیم تا ضخامتش بیشتر از نیم سانتی متر نشود.

مرحله هفتم

حالا با یک قالب گرد، خمیر را قالب می‌زنیم. سپس بین هر دو قطعه خمیر قالب زده شده، کمی از مخلوط مغز گردو یا پسته قرار می‌دهیم و یک سمت خمیر را روی سمت دیگر برمی‌گردانیم طوری که خمیر به شکل نیم دایره در بیاید.

مرحله هشتم

سپس با چنگال لبه‌های خمیر را روی هم می‌فشاریم تا مواد میانی در زمان سرخ کردن بیرون نریزد. اگر می‌خواهیم قطاب‌ها گرد درست کنیم، بعد از قرار دادن مواد داخل خمیر، آن را مانند یک توپ جمع می‌کنیم و لبه‌هایش را با دست می‌بندیم.

مرحله نهم

بعد از اینکه قطاب‌ها آماده شدند، یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت می‌گذاریم و به حدی روغن داخل ظرف می‌ریزیم که قطاب‌ها در روغن شناور باشند. وقتی روغن به خوبی داغ شد، قطاب‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند.

مرحله دهم

قطاب‌های سرخ شده را در یک دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را در پودر قند می‌غلطانیم. نکته مهم این است که اگر قطاب‌ها هنوز گرم باشند، پودر قند را جذب می‌کنند، پس حتماً اجازه دهید تا خنک شوند و سپس در پودر قند بغلطانید.

مواد لازم و آموزش قطاب خانگی (مرحله به مرحله)

نکات آموزش قطاب

آموزش قطاب در فر

برای پختن قطاب‌ها در فر، آنها را داخل سینی فر بچینید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن شده است قرار دهید. توجه داشته باشید که سرخ کردن قطاب‌ها در روغن باعث خوشمزه‌تر شدن این شیرینی می‌شود، اما استفاده از فر سالم‌تر و رژیمی‌تر است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا