مواد لازم و آموزش لازانیا رولی تابه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش لازانیا رولی تابه ای
لازانیا رولی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست که دستورها و مواد مختلفی دارد. شاید شما هم بدانید که برای تهیه لازانیا به فر یا مایکروفر نیاز است، اما بسیاری از خانمها ممکن است این وسایل را نداشته باشند. در این دستور، ما لازانیای رولی را بدون فر و در ماهیتابه روی گاز درست میکنیم، تا همهٔ کسانی که به فر دسترسی ندارند بتوانند این غذای خوشمزه را به راحتی درست کنند. لازانیا رولی به راحتی سرو میشود و به همین دلیل، به آن لازانیای لقمهای یا تکنفره هم میگویند. برای مشاهدهٔ آموزش کامل و مرحلهبهمرحلهٔ لازانیا رولی تابهای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
ورق لازانیا | ۱۰ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
کالباس خشک | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | ½ لیوان |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس سفید | |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش لازانیا رولی تابه ای
مرحله اول
برای درست کردن لازانیای رولی خوشمزه بدون فر، ابتدا پیاز را پوست کنده و میشوییم و سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد میکنیم. در یک تابه کمی روغن میریزیم و آن را روی حرارت کم قرار میدهیم و پیازها را داخل تابه میریزیم.
مرحله دوم
سپس پیازها را تفت میدهیم تا نرم شوند. بعد از آن، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی زردچوبه هم اضافه میکنیم.
“““html
و فلفل سیاه را روی گوشت میپاشیم. سپس وسط تابه را کمی جا میگذاریم و رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم.
آموزش لازانیا رولی تابهای
حالا به مدت ۱ دقیقه مواد را تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود. سپس همه مواد را زیر و رو میکنیم و یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم. درب قابلمه را میگذاریم و منتظر میمانیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد و آب آن تبخیر شود.
مرحله چهارم
سپس فلفل دلمهای را شسته و دانههای آن را جدا میکنیم و به صورت نگینی خرد میکنیم. قارچها را هم پوست کرده و آبکشی میکنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقهای خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
زمانی که از آب گوشت فقط حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری باقی مانده باشد، فلفل دلمهایها را به آن اضافه میکنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم. سپس منتظر میمانیم تا آب گوشت کاملا تبخیر شود و فلفل دلمهایها هم نرم شوند.
آموزش لازانیا رولی تابهای
(میتوانید کمی کالباس هم به این ترکیب گوشت اضافه کنید). داخل یک قابلمه مقداری آب میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاید. سپس ورقههای لازانیا را داخل آب میگذاریم تا حدود ۲۰ دقیقه نرم شوند.
مرحله هفتم
لازانیاهای نرم شده را کنار هم داخل سینی قرار میدهیم. بعد سس بشامل را آماده میکنیم. شیر را داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به آرامی آرد را به آن اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم.
مرحله هشتم
مافنگ آهسته را هم میزنیم تا به غلظت سس برسد و کمی غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت برمیداریم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم. بعد از آماده کردن مواد میانی، کف قالب یا تابه دوطرفه را با فرچه چرب میکنیم.
آموزش لازانیا رولی تابهای
سپس لازانیا را روی میز کار قرار میدهیم و مقداری از مواد گوشتی را روی آن میریزیم. سپس کمی از قارچهای حلقهای خرد شده و بعد از آن پنیر پیتزا را میریزیم و به آرامی لازانیا را رول میکنیم و داخل تابه قرار میدهیم. همه ورقههای لازانیا رول شده را کنار هم در تابه قرار میدهیم.
مرحله دهم
در آخر روی هر رول مقداری سس بشامل و کمی پنیر پیتزا میریزیم و درب تابه را میگذاریم تا با حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه لازانیا پخته شود. بعد از ۳۰ دقیقه میتوانید درب تابه را بردارید.
مرحله یازدهم
کمی فلفل دلمهای و قارچ روی پنیر پیتزای آبشده روی هر رول میریزیم و دوباره درب تابه را میگذاریم تا ۱۰ دقیقه دیگر لازانیا بپزد و روی آن زیباتر شود. سپس هر رول را در بشقاب قرار داده و با سس دلخواه خود سرو کنید.