مواد لازم و آموزش لازانیا سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش لازانیا سوخاری
لازانیا سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور در دنیا است که میتوان آن را با ترکیبات مختلف تهیه کرد. برای دیدن مراحل تهیه کامل و جزئیات لازانیا سوخاری، لطفاً به ادامه مطلب در سایت رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای رنگی | ۲ عدد |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
ادویه پیتزا | ۱ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
ورق لازانیا | ۱ بسته |
سس بشامل | ۲ لیوان |
آرد سفید | ۱ لیوان |
تخممرغ | ۳ عدد |
پودر سوخاری | ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش لازانیا سوخاری
مرحله اول
برای تهیه لازانیای سوخاری خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن ریخته، پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه پیاز نرم و شفاف شد، گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در همین حین قارچها را به صورت ورقهای خرد میکنیم.
مرحله سوم
“““html
در این مرحله، قارچ را به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه رب گوجهفرنگی به تابه میافزاییم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه رب گوجهفرنگی به خوبی سرخ شد، نصف فنجان آب به تابه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم تا همه مواد خوب بپزند و آب اضافی تبخیر شود. در این بین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت میگذاریم.
مرحله پنجم
زمانی که آب جوش آمد، ورقههای لازانیا را درون آب داغ قرار میدهیم تا نرم شوند و سپس آنها را آبکش میکنیم. بعد از آن، دو ورق لازانیا را به شکل (+) روی هم قرار میدهیم و مقداری از مخلوط گوشت را روی آن میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری سس بشامل (آموزش سس بشامل رستورانی) روی مخلوط گوشت میریزیم، سپس مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم و ورقههای لازانیا را روی مواد برمیگردانیم. این کار را برای تمام لازانیاها انجام میدهیم.
مرحله هفتم
حالا تخممرغها را همراه مقداری نمک و ادویه در یک کاسه میریزیم و با چنگال هم میزند تا یکدست شوند. سپس آرد و پودر سوخاری را در دو کاسه جداگانه میریزیم و جلوی خود قرار میدهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و به اندازهای روغن اضافه میکنیم که لازانیاها بتوانند در روغن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد، لازانیاها را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و در آخر در پودر سوخاری غلطانده میکنیم.
مرحله نهم
حالا لازانیاها را درون روغن میاندازیم و میگذاریم تا کاملاً سرخ شوند. وقتی که لازانیاها کاملاً طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و پس از اینکه روغن اضافیشان گرفته شد، با سس دلخواه سرو میکنیم.