مواد لازم

مواد لازم و آموزش لازانیا پرسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لازانیا پرسی

لازانیا پرسی یکی از انواع رسپی‌های ساده و سریع لازانیا است که مناسب مهمانی‌ها و مجالس می‌باشد. برای دیدن آموزش کامل و مراحل تهیه لازانیا پرسی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم لازانیا پرسی
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر آویشن و ادویه مخصوص لازانیا به مقدار کافی
لازانیا ۱ بسته
مواد لازم سس بشامل
آرد ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم ۱ لیوان
فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش لازانیا پرسی

مرحله اول

برای درست کردن لازانیا پرسی که برای مهمانی مناسب است، ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه مناسب بگذارید. سپس مقداری آب اضافه کنید تا سینه مرغ را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

حالا بگذارید سینه مرغ حدود ۴۵ دقیقه در آب جوش بپزد تا کاملاً پخته شود. در این زمان، سس بشامل را آماده می‌کنیم. برای این کار، ابتدا آرد را در یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و تغییر رنگ دهد…

“““html

گرفته شود. در ادامه کره را به آرد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس به آرامی شیر ولرم را به آن اضافه می‌کنیم و به‌طور مداوم هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود.

مرحله چهارم

حالا کمی فلفل سیاه به سس بشامل اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت برمی‌داریم. بعد از ۴۵ دقیقه، سینه مرغ را از قابلمه خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، سینه مرغ را با چنگال ریش ریش می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. همچنین کنسرو ذرت را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود و سپس ذرت را به مرغ ریش ریش شده اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا سس کچاب را به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا به سینه مرغ ریش ریش شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب ولرم پر می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ورقه‌های لازانیا را در آب ولرم می‌گذاریم. وقتی ورقه‌ها نرم شدند، آن‌ها را از قابلمه بیرون می‌آوریم. بعد یک ورقه لازانیا روی سطح کار قرار می‌دهیم و وسط آن کمی سس بشامل می‌گذاریم.

مرحله هشتم

حالا دوباره یک ورقه لازانیا روی ورقه قبلی می‌گذاریم و در وسط آن مقداری سس بشامل می‌مالیم. سپس مواد داخلی لازانیا را روی سس بشامل می‌ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم.

مرحله نهم

در این مرحله کمی پودر آویشن روی پنیر پیتزا می‌پاشیم و ورقه لازانیا را مانند یک جعبه می‌بندیم. سپس دوباره روی لازانیا سس بشامل و پنیر پیتزا می‌ریزیم و آن را در سینی فر قرار می‌دهیم.

مرحله دهم

تمام لازانیاها را به همین ترتیب آماده می‌کنیم. بعد فر را روی حرارت ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم لازانیا به مدت ۱۸ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شود.

مواد لازم و آموزش لازانیا پرسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

در نهایت، پس از این زمان، اگر لازم باشد، گریل را روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم لازانیا به مدت ۵ دقیقه گریل شود تا پنیر پیتزا طلایی و خوش‌رنگ شود. در آخر، لازانیا را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا