مواد لازم و آموزش لقمه تنوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش لقمه تنوری
لقمه تنوری یکی از غذاهای فست فودی است که شبیه پیتزا درست میشود و فاقد پنیر پیتزا میباشد. برای تهیه این غذا، خمیر را به صورت لقمههای کوچک درست میکنیم و سپس آنها را با مواد گوشتی پر میکنیم. میتوانیم از هر مادهای که دوست داریم برای پر کردن لقمهها استفاده کنیم. بهجای گوشت، میتوانیم از تکههای مرغ پخته یا سبزیجات مختلف بهره بگیریم. این لقمهها در فر میپزند. میتوان از این غذا به عنوان شام یا پیشغذا در مهمانیها استفاده کرد. با توجه به اندازه لقمهها، آنها میتوانند به عنوان فینگر فود در جشنهای تولد و عصرانهها نیز سرو شوند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر گرم | ۲ لیوان |
مخمر | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | ۲ لیوان |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز کوچک | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل تند | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
رب انار | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده تازه | به مقدار لازم |
گشنیز خشک | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
هفت ادویه یا ادویه مخلوط | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
دستور
“““html
طرز تهیه لقمه تنوری
مرحله اول
برای درست کردن لقمه تنوری خوشمزه و مجلسی، ابتدا در یک کاسه، مخمر، شیر گرم و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آن را کنار میگذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند و فعال شود. بعد از آن، به تدریج آرد و نمک را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، خمیر را به مدت ده دقیقه ورز میدهیم. سپس کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کند. در همین حین، پیاز را تمیز کرده و پوست میکنیم و سپس آن را خرد میکنیم. سیر را نیز خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، یک تابه برمیداریم و کمی روغن زیتون به آن اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. سپس پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه میکنیم تا پیازها کمی نرم و طلایی بشوند. بعد از آن، گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم.
مرحله چهارم
وقتی که گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، ادویهها را به آن اضافه میکنیم. سپس رب گوجهفرنگی، رب انار و گشنیز خشک را هم به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس از روی حرارت برمیداریم. حالا خمیری که استراحت کرده را دوباره ورز میدهیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را به چانههای دلخواه تقسیم کرده و آنها را به شکل دلخواه در میآوریم. مرکز هر خمیر را گود میکنیم و مواد گوشتی را درون آن میریزیم. سینی فر را برداشته و با کاغذ روغنی کف آن را میپوشانیم.
مرحله ششم
لقمههای تهیه شده را روی سینی فر قرار میدهیم و در فر که قبلاً در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه با همان دما قرار میدهیم تا نانها بپزند. سپس آنها را با سس دلخواه سرو میکنیم.