مواد لازم

مواد لازم و آموزش لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ

لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که دستورهای متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله‌ای این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ

مرحله اول

برای شروع، ابتدا برنج را با کمی نمک خیس می‌کنیم. سپس دوسر لوبیاها را با چاقو می‌زنیم و آنها را به اندازه بند انگشت خرد می‌کنیم. بعد یک قابلمه را با آب پر کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی که آب جوش آمد، یک قاشق نمک به آن اضافه می‌کنیم و سپس لوبیا سبز را قرار می‌دهیم تا به مدت ۳ دقیقه بپزد. بعد از آن لوبیاها را با آب سرد آبکشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب می‌ریزیم. پیاز را به خوبی تفت می‌دهیم تا شفاف شود، سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. پس از آن لوبیا سبز و آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه هم تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه می‌افزاییم و خوب تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.

مرحله پنجم

سپس سینه مرغ چرخ کرده و آرد سوخاری را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مواد را خوب ورز می‌دهیم تا خوب ترکیب شوند، سپس از مایه قلقلی‌های کوچک درست می‌کنیم.

مرحله ششم

در نهایت، در تابه مقداری روغن داغ می‌کنیم و قلقلی‌ها را سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شوند. بعد از اینکه تمام قلقلی‌ها سرخ شدند، آنها را به مخلوط لوبیا و پیاز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا طعم‌ها به هم بیفتند.

مرحله آخر

برنج را در آب جوش با کمی نمک می‌پزیم تا نرم شود. بعد از پخته شدن برنج، آن را در یک ظرف سرو می‌کشیم و روی آن را با مخلوط لوبیا و قلقلی‌ها می‌پوشانیم. لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

“““html

مرحله پنجم

وقتی که رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، نصف لیوان آب داغ به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که مواد حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا آب تابه کم شود. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و ۱ قاشق نمک به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید، سپس برنج را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بجوشد و نرم شود. وقتی که لبه‌های برنج نرم و مغز آن هنوز سفت است، برنج را آبکشی می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری روغن داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و به دلخواه خود یک تکه نان یا سیب‌زمینی ورقه‌ای در کف قابلمه می‌گذاریم. سپس کمی از برنج را روی ته دیگ می‌ریزیم و بعد یک لایه از مخلوط لوبیا سبز را روی برنج می‌گذاریم.

مرحله هشتم

این کار را ادامه می‌دهیم و برنج و مخلوط لوبیا سبز را به صورت لایه‌ای در قابلمه می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا لوبیا پلو بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در این زمان می‌توانیم کوفته‌های قلقلی را درست کنیم.

مواد لازم و آموزش لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله نهم

برای این کار، پیاز باقی‌مانده را رنده کرده و آب اضافه آن را می‌گیریم. سپس آن را با گوشت مرغ چرخ‌کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می‌کنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آید. بعد از این کار، این مواد را به اندازه گردو به شکل کوفته در می‌آوریم.

مرحله دهم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. وقتی که روغن داغ شد، کوفته‌ها را به تابه اضافه کرده و به طور کامل سرخ می‌کنیم. در آخر، لوبیا پلو را به همراه کوفته‌های مرغ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا