مواد لازم

مواد لازم و آموزش لوبیا گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش لوبیا گوشت

لوبیا گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که ریشه آن به شهر کاشان برمی گردد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا گوشت، ادامه متن را از سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سفید ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک، زردچوبه و زعفران دم کرده به مقدار کافی

آموزش لوبیا گوشت

مرحله اول

برای درست کردن لوبیا گوشت خوشمزه، ابتدا لوبیا سفید را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب می‌شوییم تا تمیز شود. سپس کاسه را تا نیمه از آب پر می‌کنیم و لوبیا را به مدت ۲۴ ساعت در آب قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

برای اینکه نفخ لوبیا بهتر گرفته شود، در این ۲۴ ساعت، ۳ بار آب لوبیا را عوض می‌کنیم. بعد از این زمان، پیاز را پوست کند و بشویید، سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم بگذارید.

مرحله سوم

در این مرحله، گوشت را با پیاز داخل قابلمه می‌ریزیم. سپس لوبیای سفید را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود و آن را به قابلمه اضافه کرده و مقداری آب سرد بریزید تا روی گوشت را بپوشاند.

مرحله چهارم

حالا درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم لوبیا و گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت بپزند. بعد از ۱ ساعت، وقتی گوشت و لوبیا نیم پز شدند، نمک، زردچوبه و زعفران دم کرده را اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله دوباره درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم غذا روی حرارت بماند تا کاملاً جا بیفتد. اگر می‌خواهید زمان کمتری صرف کنید، می‌توانید لوبیا گوشت را در زودپز درست کنید. به این صورت که گوشت و لوبیا را داخل زودپز می‌ریزید.

مرحله ششم

اکنون پیاز را اضافه می‌کنیم، سپس نمک، زردچوبه و آب را اضافه کرده و درب زودپز را می‌بندیم. اجازه می‌دهیم به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملاً بپزد و جا بیفتد. بعد از ۳۰ دقیقه، درب زودپز را باز می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، زعفران دم کرده را به زودپز اضافه می‌کنیم، سپس دوباره درب زودپز را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم لوبیا گوشت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا کاملاً پخته و جا بیفتد. بعد از این زمان، حرارت را خاموش می‌کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت، یک ظرف مناسب برای سرو انتخاب کرده و خوراک لوبیا و گوشت کاشانی را در آن می‌ریزیم. سپس این خورش را به همراه شوید پلو، ترشی و سبزی خوردن سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا