مواد لازم و آموزش لوکوم میوه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش لوکوم میوه ای
لوکوم میوه ای یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب ترکیه است. برای یادگیری روش تهیه آن به صورت کامل و مرحله به مرحله، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم لوکوم میوه ای | |
آب میوه | ۳ لیوان |
پودر نشاسته گل | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش لوکوم میوه ای
مرحله اول
برای درست کردن لوکوم میوه ای، بهتر است از آب میوه های شیرین و یا میوه های کمی ترش استفاده کنید. ابتدا آب میوه را صاف کرده و در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس شکر و نشاسته را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و آرام مواد را هم بزنید تا غلظت آن شبیه به فرنی شود. این مرحله ممکن است بیش از یک ساعت زمان ببرد، پس با صبر این کار را انجام دهید.
مرحله سوم
وقتی که طعم خامی نشاسته کاملاً گرفته شد و مایه لوکوم به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس کره و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
یک ظرف پیرکس را با کمی آب مرطوب کنید، سپس مایه لوکوم را در آن بریزید. سطح مایه را با یک قاشق مرطوب صاف کنید و بعد ظرف را به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم
بعد از این مدت، مایه لوکوم باید کاملاً سفت شده باشد. حالا ظرف را از یخچال خارج کنید و مایه لوکوم را با چاقو برش بزنید. میتوانید برای زیباتر شدن از کاتر گرد استفاده کنید.
مرحله ششم
پس از برش دادن لوکوم ها، باید رطوبت آنها را بگیرید. برای این کار مقداری شکر دانه درشت یا پودر نارگیل در یک بشقاب بریزید و لوکومها را در آن بغلطانید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر بچینید.