آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش مافین گلابی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مافین گلابی

مافین گلابی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و معروف است که می‌توان آن را با روش‌های مختلف درست کرد. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید چطور مافین گلابی تهیه کنید.

مواد لازم مافین گلابی
آرد سفید گندم ۲ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
گلابی ۱ عدد
شکر ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین نوک قاشق چایخوری
گلاب ½ قاشق چایخوری
آب ½ پیمانه

آموزش مافین گلابی

مرحله اول

برای تهیه مافین گلابی خوشمزه، ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس گلابی‌ها را بشویید و به صورت کوچک خرد کنید.

مرحله دوم

حالا گلابی‌های خرد شده را به همراه آب در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید گلابی‌ها در آب بپزند تا نرم شوند. در این هنگام شکر، گلاب و دارچین را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

سپس اجازه دهید گلابی‌ها در آب جوش بمانند تا آب قابلمه به طور کامل تبخیر شود. حالا فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و ادامه مراحل را دنبال کنید.

“`

اول، ما مایعی را روی حرارت قرار می‌دهیم تا کاملاً گرم شود. بعد، کره نرم را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله چهارم

اینجا، پودر قند و وانیل را در کاسه الک می‌کنیم و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به سرعت هم می‌زنیم تا کره روشن و خامه‌ای شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ، آن را ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم و چند بار دور تا دور کاسه را پاک می‌کنیم تا تخم‌مرغ‌ها خوب مخلوط شوند و بوی ناخوشایند آن‌ها برطرف شود.

مرحله ششم

حالا آرد و بیکینگ پودر را داخل الک می‌ریزم و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس به آرامی این مخلوط را به کاسه اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مایه کیک کاملاً یکدست شود.

مرحله هفتم

وقتی آب داخل قابلمه تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم گلابی‌ها کاملاً خنک شوند. سپس مایه کیک را داخل قیف یکبار مصرف می‌ریزیم و نصف حجم کاغذهای کپسولی را پر می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری گلابی خرد شده روی مایه کیک می‌ریزیم و دوباره روی آن را با مایه کیک می‌پوشانیم. توجه کنید که در نهایت باید دو سوم حجم کاغذها با مایه کیک پر شود. سپس مافین‌ها را در سینی فر می‌چینیم.

مرحله نهم

سینی را وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم مافین‌ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. بعد از این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌کنیم و بیرون می‌آوریم.

مرحله دهم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، یعنی کیک کاملاً پخته است. سپس سینی را از فر بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم مافین‌ها کاملاً خنک شوند. بعد مقداری پودر قند روی آن‌ها الک می‌کنیم. نوش جان.

مواد لازم و آموزش مافین گلابی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا