مواد لازم

مواد لازم و آموزش ماهی بریان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ماهی بریان

ماهی بریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی قزل آلا ۱ عدد بزرگ
نارنج ۳ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
جعفری ۱ مشت
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و روغن به مقدار کافی

دستور پخت ماهی بریان

مرحله اول

برای درست کردن ماهی بریان مجلسی، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و می‌گذاریم خوب گرم شود. سپس سینی فر را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم و کمی روغن مایع داخل آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نارنج‌ها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم و آنها را به صورت مرتب در کف سینی فر می‌چینیم. سپس پیازها و فلفل دلمه‌ای‌ها را هم به شکل حلقه‌ای خرد کرده و در کنار نارنج‌ها در سینی می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا ماهی قزل‌آلا را می‌شوییم و شکم آن را خالی می‌کنیم. سپس چند برش روی بدنه ماهی ایجاد می‌کنیم تا در هنگام پخت خوب بپزد. بعد مقداری نمک، آب نارنج و روغن روی دو طرف بدن ماهی می‌ریزیم و با دست آن را ماساژ می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ماهی را روی حلقه‌های نارنج و پیاز قرار می‌دهیم. حالا نصف جعفری را داخل شکم ماهی می‌گذاریم و بقیه آن را روی سبزیجات در سینی فر می‌پاشیم. سپس سینی را در وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از گذشت یک ساعت، ماهی بریان ما تقریباً آماده است. حالا چند دقیقه گریل فر را روشن می‌کنیم تا روی ماهی خوش رنگ و برشته شود. در پایان، ماهی بریان را در ظرف مورد نظر منتقل کرده و به همراه برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا