مواد لازم و آموزش ماکارونی با سس خامه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ماکارونی با سس خامه
ماکارونی با سس خامه یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که میتوان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل این غذا به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارونی | ۱ بسته |
سیر | ۲ حبه |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر پرچرب | ۲۰۰ میلی لیتر |
کره | به مقدار کافی |
جعفری | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش ماکارونی با سس خامه
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی با سس خامه خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به شکل نواری خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی کره به آن اضافه کنید تا ذوب شود.
مرحله دوم
سینههای مرغ را به تابه اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. مرغها را کمی تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آنها را از تابه خارج کنید و قارچها را به صورت ورقهای برش دهید.
مرحله سوم
قارچهای آماده شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و مرغهای سرخ شده را به تابه اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله چهارم
حالا آرد را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید، کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید.
مرحله پنجم
وقتی آب در قابلمه به جوش آمد، ماکارونی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۸ دقیقه بجوشد تا نرم شود. در این مرحله، شیر را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا گلولههای آرد حل شود.
مرحله ششم
پس از اینکه ماکارونی پخته شد، آن را آبکشی کرده و به مخلوط در تابه اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ماکارونی به سس آغشته شود.
مرحله آخر
در پایان، ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مقداری جعفری تازه روی آن را تزیین کنید. نوش جان!
“““html
مرحله ششم
بعد از ۸ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و ماکارونی را آبکشی میکنیم. یادتان باشد که آب ماکارونی را دور نریزید، چون به سس نیاز داریم. حالا چند ملاقه از آب ماکارونی را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
اجازه میدهیم سس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بجوشد تا قوام پیدا کند. بعد از این زمان، خامه را به تابه میافزاییم و هم میزنیم تا خامه در سس حل شود. سپس جعفری را میشوییم.
مرحله هشتم
در این مرحله، جعفری را به صورت ریز خرد میکنیم. سپس ماکارونی آبکش شده را به تابه حاوی سس اضافه کرده و هم میزنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود. حالا جعفری را به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم عطر آن آزاد شود.
مرحله نهم
سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم و ماکارونی را در ظرف دلخواه میریزیم. در نهایت میتوانیم ماکارونی را با جعفری خرد شده و زیتون تزئین کنیم. اگر دوست دارید، میتوانید به جای سینه مرغ از کلم بروکلی استفاده کنید. نوش جان!