مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ تندوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مرغ تندوری

مرغ یکی از منابع خوبی برای پروتئین است که به خاطر قیمت مناسب‌اش و ضرر کمتر نسبت به گوشت قرمز، خیلی محبوب است. همچنین مرغ سریع‌تر پخته می‌شود. روش‌های مختلفی برای پخت مرغ وجود دارد، و یکی از این روش‌ها، تهیه مرغ تندوری است. این غذا با ادویه‌های مخصوص تندوری درست می‌شود و در فر پخته و ترد می‌شود. آسان است که تهیه‌اش کنید و برای مهمانی‌ها هم مناسب است. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله پخت مرغ تندوری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای مرغ تندوری
مرغ ۴ تکه
ادویه تندوری ۱ قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع یا زیتون ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
لیمو ترش ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش مرغ تندوری

مرحله اول

برای تهیه مرغ تندوری خوشمزه، ابتدا باید ادویه تندوری، رب گوجه فرنگی، گشنیز خرد شده، ماست، روغن زیتون، پیاز خرد شده، آب لیمو و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنیم تا خوب ترکیب شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شدند، تکه‌های مرغ را داخل آن می‌زنیم و همه‌چیز را خوب مخلوط می‌کنیم تا مرغ کاملاً به مواد آغشته شود. سپس روی آن را فویل می‌کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود.

مرحله سوم

پس از ۲ ساعت، روی فویل را چند سوراخ می‌کنیم و مرغ را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. به مدت ۱ ساعت اجازه می‌دهیم تا مرغ پخته شود. پس از ۱ ساعت، آن را از فر خارج کرده و فویل را برمی‌داریم.

مرحله چهارم

آبی که در ظرف جمع شده است را روی مرغ‌ها می‌ریزیم و برای نیم ساعت دیگر در فر می‌گذاریم تا مرغ‌ها کامل پخته و ترد شوند. در این مرحله نیازی به اضافه کردن آب نیست، زیرا خود مرغ آب می‌اندازد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا