مواد لازم و آموزش مرغ تندوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش مرغ تندوری
مرغ یکی از منابع خوبی برای پروتئین است که به خاطر قیمت مناسباش و ضرر کمتر نسبت به گوشت قرمز، خیلی محبوب است. همچنین مرغ سریعتر پخته میشود. روشهای مختلفی برای پخت مرغ وجود دارد، و یکی از این روشها، تهیه مرغ تندوری است. این غذا با ادویههای مخصوص تندوری درست میشود و در فر پخته و ترد میشود. آسان است که تهیهاش کنید و برای مهمانیها هم مناسب است. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله پخت مرغ تندوری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای مرغ تندوری | |
مرغ | ۴ تکه |
ادویه تندوری | ۱ قاشق سوپ خوری |
گشنیز خرد شده | ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مایع یا زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آموزش مرغ تندوری
مرحله اول
برای تهیه مرغ تندوری خوشمزه، ابتدا باید ادویه تندوری، رب گوجه فرنگی، گشنیز خرد شده، ماست، روغن زیتون، پیاز خرد شده، آب لیمو و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنیم تا خوب ترکیب شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شدند، تکههای مرغ را داخل آن میزنیم و همهچیز را خوب مخلوط میکنیم تا مرغ کاملاً به مواد آغشته شود. سپس روی آن را فویل میکشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شود.
مرحله سوم
پس از ۲ ساعت، روی فویل را چند سوراخ میکنیم و مرغ را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. به مدت ۱ ساعت اجازه میدهیم تا مرغ پخته شود. پس از ۱ ساعت، آن را از فر خارج کرده و فویل را برمیداریم.
مرحله چهارم
آبی که در ظرف جمع شده است را روی مرغها میریزیم و برای نیم ساعت دیگر در فر میگذاریم تا مرغها کامل پخته و ترد شوند. در این مرحله نیازی به اضافه کردن آب نیست، زیرا خود مرغ آب میاندازد.