مواد لازم و آموزش مرغ لواشکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش مرغ لواشکی
مرغ یکی از غذاهای محبوب است که به شیوههای مختلفی تهیه میشود. در شمال ایران، تهیه مرغ ترش شیوههای متنوعی دارد و هر کس این خوراک خوشمزه را با مواد اولیه خاص خود درست میکند. مواد اصلی این غذا شامل مرغ و رب انار است و معمولاً گردو نیز به آن اضافه میشود، هرچند که گاهی میتوان آن را بدون گردو نیز تهیه کرد. اکثر غذاهای ملس یا ترش و شیرین بسته به ذائقه و سلیقه افراد میتوانند ترش یا شیرینتر شوند. در مورد مرغ لواشکی، از رب انار و تکههای لواشک برای طعم ترش آن استفاده میشود. برای آشنایی با آموزش کامل و مرحلهبهمرحله تهیه مرغ لواشکی، ادامه مطلب را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز درشت | ۲ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
مرغ | ۴ تکه |
زعفران دم کرده | نصف استکان |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
لواشک ملس | چند تکه |
رب انار | ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مربا خوری |
آب نارنج یا آب لیمو تازه | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر بنا بر ذائقه | کمی |
آموزش مرغ لواشکی
مرحله اول
برای تهیه مرغ لواشکی خوشمزه، ابتدا پیازها را شسته و پوست بکنید. سپس آنها را به صورت خلالی خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن به آن اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن، پیازهای خرد شده را داخل تابه بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. سپس نصف استکان آب به آنها اضافه کرده و دوباره کمی تفت دهید. وقتی که آب پیازها تبخیر شد، دوباره کمی آب اضافه کرده و ادامه دهید تا پیازها کاملاً کاراملی و خوشرنگ شوند.
مرحله سوم
حالا تکههای مرغ را به پیازهای کاراملی اضافه کنید. به آنها نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده نیز اضافه نمایید. اجازه دهید مرغها حدود نیم ساعت روی شعله کم بپزند تا هر دو طرف آنها طلایی و کاملاً پخته شوند.
مرحله چهارم
چند تکه لواشک ملس را به همراه چند دانه آلو در کنار مرغهای سرخ شده قرار دهید. سپس رب انار، رب گوجهفرنگی، آب نارنج یا آب لیمو و کمی شکر را در نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید.
مرحله پنجم
مواد داخل آب جوش را خوب هم بزنید تا حل شوند. حالا این مخلوط را به مرغها اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزد تا طعمدار شود و آب آن کم شود.
مرحله ششم
حالا مرغ لواشکی شما آماده است. در این دستور از لواشک آلو سیاه با طعم ملس استفاده کردهایم، اما میتوانید به سلیقه خود از چند نوع لواشک استفاده کنید. سپس آن را در یک ظرف زیبا سرو کنید و میتوانید کنار کته شمالی برای وعده خود بگذارید.