مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ و سیب زمینی در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش مرغ و سیب زمینی در فر

مرغ و سیب زمینی در فر یکی از غذاهای سالم و خوشمزه بین‌المللی است که با طعم‌های مختلفی آماده می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تکه‌های متوسط مرغ ۸ تکه
سیب‌زمینی کوچک ۸ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
قارچ ۸ عدد
پودر سیر و پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
کره ۵۰ گرم
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

آموزش مرغ و سیب زمینی در فر

مرحله اول

برای شروع، لیمو ترش را از وسط نصف کرده و آب آن را گرفته، سپس صاف می‌کنیم. بعد، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پودر سیر را به همراه پودر پیاز، پاپریکا، زعفران دم‌کرده، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. سپس تکه‌های مرغ را نیز به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا همه قسمت‌های گوشت مرغ طعم‌دار شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ طعم خوب بگیرد.

مرحله چهارم

در همین حین، سیب‌زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می‌کنیم. قارچ‌ها را نیز پوست می‌گیریم و…

“““html

می گیریم و می شویم. پس از یک ساعت کاسه‌ای که مرغ داخل آن است را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم تا به طور کامل گرم شود. سپس تکه‌های مرغ، پیاز، سیب‌زمینی، قارچ و گوجه‌فرنگی را در سینی فر کنار هم می‌چینیم.

مرحله ششم

مخلوط چاشنی‌ها را هم روی دیگر مواد در سینی فر می‌ریزیم و آنها را داخل فر قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید که اگر سیب‌زمینی‌ها و تکه‌های مرغ کوچک باشند، حدود یک ساعت برای پختن آنها کافی است.

مرحله هفتم

در حین پخت، هر چند دقیقه یک بار با استفاده از برس، سس موجود در سینی را روی تکه‌های مرغ و دیگر مواد می‌مالیم. در انتها، زمانی که همه مواد کاملاً پخته شدند، گریل را روشن می‌کنیم تا روی تکه‌های مرغ طلایی شود، سپس آن را از فر خارج کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا