مواد لازم

مواد لازم و آموزش مرغ پرتقالی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی از شمال کشور است که می‌توانید با استفاده از گوشت مرغ تهیه کنید. این غذا طعمی ترش یا ملس دارد و برای کسانی که به غذاهای ترش علاقه دارند، گزینه‌ای عالی است. برای یادگیری آموزش طبخ کامل و مرحله به مرحله مرغ پرتقالی، در ادامه با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پرتقال ۶ تا ۸ عدد
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۱ عدد بزرگ
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
شکر (اختیاری) به مقدار دلخواه

دستور پخت مرغ پرتقالی

مرحله اول

اول باید آب پرتقال‌ها را بگیرید. برای تهیه این غذا به دو لیوان آب پرتقال (لیوان دسته‌دار فرانسوی) نیاز داریم. برای شروع، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کره در یک قابلمه مناسب تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

وقتی پیاز طلایی شد، کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا پیاز و زردچوبه خوب ترکیب شوند. سپس حرارت را کم کرده تا کره نسوزد و تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم تا مرغ‌ها آب بیندازند و خوب سرخ شوند. بعد از سرخ شدن دو طرف مرغ‌ها، کمی نمک و فلفل و همچنین آب پرتقال را به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب را گذاشته تا مرغ‌ها بپزند.

مرحله چهارم

زمانی که مرغ‌ها کاملاً پخته شد، باید صبر کنیم تا سس غذا غلیظ شود. سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه، غذا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم. این خوراک خوشمزه را با برنج نوش جان کنید.

نکات آموزش مرغ پرتقالی

تلخ شدن غذا

انتخاب پرتقال مناسب برای این غذا بسیار مهم است. حتماً از پرتقال‌های آبدار استفاده کنید. اگر از پرتقال‌های تلخ مانند پرتقال تامسون استفاده کنید، احتمال تلخی غذا وجود دارد. مهم‌ترین نکته برای جلوگیری از تلخی، انتخاب پرتقال مناسب است.

ترش شدن مرغ پرتقالی

اگر از پرتقال‌های ترش استفاده کنید، ممکن است برخی افراد طعم آن را دوست نداشته باشند. برای رفع این مشکل، می‌توانید در مراحل پایانی پخت، مقداری شکر به میزان دلخواه اضافه کنید تا طعم ترشی ملایم تر شود.

شیرین شدن مرغ پرتقالی

اگر پرتقال‌هایی که استفاده کرده‌اید شیرین باشند، طعم خوراک نیز شیرین می‌شود. برای کاهش شیرینی می‌توانید در انتهای پخت خورش، کمی آب لیمو ترش اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

جایگزین پرتقال

اگر دسترسی به پرتقال ندارید، می‌توانید از آب پرتقال استفاده کنید. برای بهبود طعم و کیفیت غذا، توصیه می‌شود از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید، زیرا آب پرتقال صنعتی ممکن است باعث تلخی خورش شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا