مواد لازم و آموزش مسقطی کاراملی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش مسقطی کاراملی
مسقطی کاراملی یک دسر لذیذ و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه این دسر خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم مسقطی کاراملی |
|
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ۲ پیمانه |
نشاسته گل | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش مسقطی کاراملی
مرحله اول
برای تهیه مسقطی کاراملی خوشمزه، ابتدا شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس بدون هم زدن شکر، فقط با تکان دادن قابلمه اجازه دهید شکر کاملاً ذوب شود.
مرحله دوم
وقتی شکر ذوب و کاراملی شد، ۱ پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس اجازه دهید که شیر و کارامل کاملاً مخلوط شوند. بعد از این، باقیمانده شیر را همراه با نشاسته گل در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله سوم
حال شیر و نشاسته گل را به خوبی مخلوط کرده و از صافی عبور دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود. سپس این مخلوط را به قابلمه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مایه مسقطی به غلظت فرنی نزدیک شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه به غلظت فرنی نزدیک شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید. حالا مایه مسقطی را در ظرفهای مورد نظر بریزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
مرحله پنجم
زمانی که مسقطی خنک شد، میتوانید آن را به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان! برای تهیه مسقطی قالبی، غلظت مایه باید کمی بیشتر از فرنی باشد، سپس آن را در قالبهای چرب ریخته و در یخچال بگذارید.