آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش مسقطی کاراملی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش مسقطی کاراملی

مسقطی کاراملی یک دسر لذیذ و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه این دسر خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم مسقطی کاراملی
شکر ½ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
نشاسته گل ۳ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری

آموزش مسقطی کاراملی

مرحله اول

برای تهیه مسقطی کاراملی خوشمزه، ابتدا شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس بدون هم زدن شکر، فقط با تکان دادن قابلمه اجازه دهید شکر کاملاً ذوب شود.

مرحله دوم

وقتی شکر ذوب و کاراملی شد، ۱ پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس اجازه دهید که شیر و کارامل کاملاً مخلوط شوند. بعد از این، باقی‌مانده شیر را همراه با نشاسته گل در یک کاسه مناسب بریزید.

مرحله سوم

حال شیر و نشاسته گل را به خوبی مخلوط کرده و از صافی عبور دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود. سپس این مخلوط را به قابلمه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مایه مسقطی به غلظت فرنی نزدیک شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه به غلظت فرنی نزدیک شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید. حالا مایه مسقطی را در ظرف‌های مورد نظر بریزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

مرحله پنجم

زمانی که مسقطی خنک شد، می‌توانید آن را به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان! برای تهیه مسقطی قالبی، غلظت مایه باید کمی بیشتر از فرنی باشد، سپس آن را در قالب‌های چرب ریخته و در یخچال بگذارید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا