مواد لازم و آموزش میت بال خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش میت بال
میت بال یکی از خوراکهای خوشمزه و خاص سوئدی است که در سراسر دنیا به عنوان یک غذای معروف شناخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله میت بال خوشمزه، با رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده یا مرغ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
کره | ۲۵ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
پنیر پارمزان | ½ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و آویشن | به مقدار کافی |
آموزش میت بال
مخلوط گوشت و پیاز
برای درست کردن میت بال خوشمزه، ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید و بعد از گرفتن آب اضافی آن، به گوشت اضافه کنید.
در این مرحله، پودر سیر را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و با دست مواد را خوب ورز دهید، حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه. این کار باعث میشود که مخلوط چسبناک و منسجم شود. اگر مواد خیلی نرم بود، میتوانید کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
سرخ کردن
حالا از مخلوط، توپکهای کوچک به اندازه گردو درست کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز دوم را به صورت ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه سرخ کنید تا پیاز سبک و شفاف شود.
اضافه کردن توپک های گوشت به تابه
پس از اینکه پیاز سرخ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی هم تفت دهید تا با پیاز خوب مخلوط شود. حالا توپکهای گوشت را به تابه اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم آرام آرام بپزند و سرخ شوند.
تفت دادن آرد و کره
بعد از اینکه کوفتهها خوب سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید. سپس آرد سفید را با کره به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آرد گرفته شود. بعد آن را با شیر مخلوط کنید.
افزودن رب گوجه فرنگی
وقتی شیر خوب با باقی مواد مخلوط شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود و به یک سس خوشمزه تبدیل شود. در ادامه کوفتهها را دوباره به تابه اضافه میکنیم و پس از ۱۰ دقیقه، پنیر پارمزان را به همراه کمی پودر اویشن اضافه میکنیم.
سرو
حالا حرارت زیر تابه را کاملاً ملایم میکنیم و اجازه میدهیم سس غلیظ شود و به خوبی به کوفتهها نفوذ کند. در پایان کوفتهها را به ظرف دلخواه منتقل میکنیم و سس را روی کوفتهها میریزیم، سپس آن را به همراه پوره سیبزمینی سرو میکنیم.
نکات آموزش میت بال
پوره سیبزمینی
این غذای خوشمزه معمولاً همراه با غذاهای جانبی دیگر سرو میشود. ترکیب میت بال و پوره سیبزمینی بسیار محبوب و پرطرفدار است. اگر شما هم میخواهید این غذا را با پوره سیبزمینی میل کنید، پیشنهاد میدهیم مطلب زیر را بخوانید.
آموزش میت بال اسپایسی
اگر به غذاهای تند و ترش علاقهمند هستید، پیشنهاد ما این است که یک بار هم که شده میت بال اسپایسی را امتحان کنید. در تهیه این غذای خوشمزه از رب انار استفاده میشود که به آن طعمی ترش میدهد. آموزش این رسپی را در مطلب زیر ببینید.