مواد لازم

مواد لازم و آموزش میگو کلاسیک امریکایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش میگو کلاسیک امریکایی

میگو یکی از موجودات دریایی خوشمزه است که فواید زیادی دارد. برعکس ماهی، میگو طبع گرمی دارد و مصرف آن به ویژه برای کودکان و نوجوانان که در حال رشد هستند، توصیه می‌شود. میگو را می‌توان به روش‌های مختلفی پخت، اما باید مراقب باشید که آن را بیش از حد نپزید چون سفت و لطافت خود را از دست می‌دهد. یکی از روش‌های پخت، میگو کلاسیک امریکایی است که با یک سس لذیذ تهیه می‌شود. این غذا می‌تواند در مهمانی‌های خاص هم سرو شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله میگو کلاسیک امریکایی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم میگو کلاسیک امریکایی
میگوی درشت ۱ کیلوگرم
آب سرد ۳ لیوان
نمک ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ فنجان
جعفری ۱ دسته
سیر ورقه ورقه‌شده ۸ حبه
روغن مایع به مقدار دلخواه
روغن نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
دانه فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه ¼ قاشق چای‌خوری
آب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای‌خوری
کره سرد ۴ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

آموزش میگو کلاسیک امریکایی

مرحله اول

برای تهیه میگوی خوشمزه به روش کلاسیک امریکایی، ابتدا میگوها را تمیز کنید. پوست آن‌ها را بکنید و روده پشت آن‌ها را در بیاورید و کنار بگذارید. سپس

“`html

داخل یک کاسه، آب سرد، شکر و نمک می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس میگوی تازه را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و آن را در یخچال قرار می‌دهیم تا ۱۵ دقیقه بماند. بعد از آن، میگوها را از یخچال بیرون آورده و روی یک دستمال می‌گذاریم تا خوب خشک شوند. بعد داخل یک تابه، مقداری روغن نارگیل می‌ریزیم.

مرحله سوم

می‌توانید به جای روغن نارگیل، از روغن مایع نیز استفاده کنید. تابه را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس پوسته‌های میگو را در آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا رنگشان تغییر کند و کمی سرخ شوند.

مرحله چهارم

پس از آن، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و سرکه سفید و یک دسته جعفری خرد شده به آن اضافه می‌کنیم. این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. سپس پوسته‌ها را از سس خارج کرده و سس به دست آمده را از صافی عبور می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در یک تابه دیگر، ۱ قاشق روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس سیر برش خورده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. دانه‌های فلفل قرمز و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و به مدت سه دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

سسی که آماده کردیم را به مخلوط اضافه می‌کنیم. میگوها را نیز اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه می‌پزیم. سپس میگوها را از سس خارج کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. در یک کاسه، آب لیمو ترش و نشاسته ذرت را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس این مخلوط را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست شود. بعد آن را روی حرارت می‌گذاریم و به مدت یک دقیقه به طور مداوم هم می‌زنیم تا سس غلیظ شود. زمانی که سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و کره سرد را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

زمانی که کره ذوب شد، جعفری خرد شده و میگوها را به سس اضافه کرده و همه چیز را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم. این سس عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و به میگوها طعمی عالی می‌دهد. می‌توانید کمی آب لیمو ترش روی میگوها بریزید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا