آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان انگشتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان انگشتی

نان انگشتی یکی از نان‌های خوشمزه و حجیم است که با خمیرمایه تهیه می‌شود و بدون تخم‌مرغ است. این نان در فر پخته می‌شود و بافتی سبک و پفکی دارد. برای تهیه این نان، نیازی به استراحت طولانی خمیر نیست و می‌توان به سرعت آن را آماده کرد. نان انگشتی را می‌توان با چای یا قهوه به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو کرد و همچنین کنار غذاها، خوراک‌ها و سالادها نیز خوشمزه است. برای یادگیری روش کامل تهیه نان انگشتی، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم نان انگشتی
آب ولرم دو و نیم لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک ۱ قاشق مربا خوری سر صاف
آرد نان ۶ تا ۷ لیوان الک شده
مواد لازم برای رومال
ماست ۲ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد

آموزش نان انگشتی

مرحله اول

برای درست کردن نان انگشتی خوشمزه و ساده، ابتدا یک کاسه بردارید و آب ولرم را با خمیر مایه مخلوط کنید. سپس آرد و نمک را به این مخلوط اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید. آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

مرحله دوم

مقدار آرد بستگی به نوع آن دارد، پس بهتر است آرام آرام اضافه کنید. بعد از این، سطح میز را آرد پاشی کرده و خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر کمی چسبناک بود، با ورز دادن، این چسبندگی کمتر می‌شود.

مرحله سوم

در این مرحله، روی خمیر را بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. سپس خمیر را با دست ورز داده و به اندازه‌های مورد نظر برش بزنید. می‌توانید خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

مرحله چهارم

حالا دوباره روی خمیر را بپوشانید و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنید. سپس خمیرها را به ضخامت نیم سانت باز کنید و با نوک انگشتان آن‌ها را شکل دهید. همچنین، کاغذ روغنی را در کف سینی فر پهن کنید.

مرحله پنجم

خمیرها را به آرامی به سینی منتقل کنید و مواد رومال را با هم مخلوط کنید و روی نان‌ها بمالید. کمی سیاه دانه هم روی آن‌ها بپاشید و سپس سینی را در فر گرم با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

مرحله ششم

فر را از بالا و پایین روشن کرده و نان‌ها را در طبقه بالا بگذارید. اجازه دهید برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند و روی نان‌ها طلایی شود. سپس نان‌ها را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا