آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش نان بریوش توت فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان بریوش توت فرنگی

نان‌های حجیم و فانتزی خیلی محبوب هستند. بعضی وقت‌ها نان‌ها را با موادی همچون مغزها و فیلینگ‌های گوناگون درست می‌کنند. نان بریوش توت فرنگی نیز مانند نان‌های حجیم است، اما فیلینگ آن، مارمالاد توت فرنگی است. این نان را می‌توانید به‌عنوان صبحانه یا عصرانه، با چای یا قهوه میل کنید. همچنین می‌توانید از هر نوع مارمالاد دیگر به‌جای مارمالاد توت فرنگی استفاده کنید. برای دیدن دستور کامل و مراحل پخت نان بریوش توت فرنگی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان بریوش توت فرنگی
آرد همه منظوره ۵۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱۰۰ گرم
شیر گرم ۲۵۰ گرم
نمک کمی
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
مارمالاد توت فرنگی به مقدار لازم
توت فرنگی ۱۰ عدد

آموزش نان بریوش توت فرنگی

مرحله اول

برای درست کردن نان خوشمزه بریوش با طعم توت فرنگی، ابتدا یک کاسه کوچک بگیرید و خمیر مایه و شکر را درون آن مخلوط کنید. مقداری از شیر را گرم کنید و به این مواد اضافه کنید، سپس بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

بعد از آن، یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ، روغن، باقی مانده شیر و رنده پوست لیمو یا وانیل را با هم مخلوط کنید. نمک و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و به آرامی آرد را اضافه کنید تا به یک خمیر نرم و غیرچسبنده برسید.

آموزش نان بریوش توت فرنگی

سپس خمیر را به مدت حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید. اگر در حین ورز دادن نیاز به آرد داشتید، خیلی کم به آن اضافه کنید. یک کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

مرحله چهارم

خمیر را در یک مکان گرم به مدت ۲ ساعت بگذارید تا استراحت کند. بعد از آن، با دست پف خمیر را بگیرید. سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید.

“““html

تقسیم می کنیم. هر قسمت را با دست باز کرده و با کاردک شیارهایی ایجاد می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس کمی از مارمالاد را در یکی از قسمت‌ها می‌ریزیم و آن را رول می‌کنیم. بعد، این رول را به شکل نعل اسب دور خود می‌پیچیم. یک سینی فر را برمی‌داریم و در کف آن کاغذ روغنی می‌گذاریم. روی نان را با یک زرده تخم‌مرغ می‌مالیم و یک توت‌فرنگی در وسط آن می‌گذاریم.

آموزش نان بریوش توت‌فرنگی

توت‌فرنگی انتخابی است و می‌توان آن را کنار گذاشت. سینی فر را در یک فر که قبلاً گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا زمانی که روی نان‌ها طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و پس از اینکه کمی خنک شد، از سینی فر جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا