مواد لازم

مواد لازم و آموزش نان تست برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش نان تست

نان تست یکی از انواع نان‌های محبوب در دنیا است و در میان ایرانی‌ها نیز طرفداران زیادی دارد. این نان خوشمزه معمولاً برای صبحانه یا تهیه ساندویچ‌های سریع مصرف می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه نان تست، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان تست
آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم
شکر ۴۰ گرم
خمیر مایه فوری ۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۵ گرم
شیر ولرم ۷۵ میلی لیتر
روغن مایع ۵۰ گرم
مواد لازم استارتر
آرد نان فانتزی ۱۵۰ گرم
خمیر مایه فوری ۵ گرم
آب ولرم ۱۵۰ میلی لیتر

آموزش نان تست

مرحله اول

ابتدا باید استارتر نان تست را آماده کنیم. برای این کار، ۱۵۰ گرم آرد نان فانتزی را با ۱۵۰ میلی لیتر آب ولرم و ۵ گرم خمیر مایه فوری در یک ظرف شفاف مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس این ترکیب را کنار می‌گذاریم تا حجمش دو برابر شود.

مرحله دوم

ما از یک ظرف شفاف استفاده می‌کنیم تا بتوانیم ببینیم که آیا خمیر استارتر ما دو برابر شده است یا نه. این پروسه معمولاً حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد. پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‌داریم.

مرحله سوم

زمانی که استارتر آماده شد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس آرد نان فانتزی را الک کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم. پس از آن، به ترتیب شکر، نمک، خمیر مایه، تخم مرغ، روغن مایع و شیر را نیز به ترکیب اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، با یک قاشق مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا خمیر شکل بگیرد. سپس با دست شروع به ورز دادن خمیر می‌کنیم و حدود ۱۰ دقیقه روی سطح کار ادامه می‌دهیم. برای اینکه خمیر خوب ورز داده شود، آن را به مدت ۵۰ بار بلند کرده و به سطح کار می‌کوبیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که بعد از ورز دادن، خمیر باید حالت کشسانی پیدا کند که نشان دهنده خوب ورز داده شدن آن است.

“““html

و وقتی خمیر را با دست باز می‌کنید، باید توجه کنید که پاره نشود. یک کاسه گود را با کمی روغن چرب کرده و سپس خمیر را به شکل یک چونه بزرگ داخل کاسه قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا روی خمیر را با یک دستمال تمیز می‌پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه در یک جای گرم می‌گذاریم تا استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل چونه درمی‌آوریم. سپس قالب نان تست را هم چرب می‌کنیم.

مرحله هفتم

چونه‌ها را در کنار هم در داخل قالب نان تست قرار می‌دهیم و روی قالب را با یک پارچه تمیز می‌پوشانیم تا خمیر یک ساعت دیگر استراحت کند و حجم چونه‌ها دو برابر شود. حالا خمیر ما کاملاً آماده است و باید به مرحله پخت برویم.

مرحله هشتم

فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس قالب نان تست را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا نان پخته شود. بعد از ۴۵ دقیقه، قالب را از فر بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم نان خنک شود.

مرحله نهم

پس از اینکه نان خنک شد، آن را با چاقوی دنده‌دار برش می‌زنیم. یادتان باشد که چون نان بافت بسیار نرمی دارد، اگر با چاقوی صاف بریده شود، ممکن است له شود. برای نگهداری نان هم بهتر است آن را در پلاستیک قرار دهید تا خشک نشود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش نان تست برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا